FOTO: Kazališna predstava Neposlušna pahulja gostuje na Ljetnoj pozornici u utorak @ Opatija

capoeira_ljetna_pozornica_opatija_2014

U sklopu dosadašnjeg programa Ledene čarolije održano je i zanimljivo gostovanje kluba Academia de Capoeira iz Rijeke koji su demonstrirali ovu egzotičnu vještinu te plesom, pjesmom i atraktivnim borilačkim pokretima dodatno zagrijali atmosferu na Ljetnoj pozornici. Fotogaleriju s prezentacije pogledajte na ovom linku…

Opatija – Kazališna predstava ”Neposlušna pahulja” u izvedbi Teatra Tirena iz Zagreba, održat će se u sklopu Ledene čarolije u šatoru na maloj Ljetnoj pozornici u Opatiji u utorak 9. prosinca s početkom u 17 sati.

capoeira_ljetna_pozornica_opatija_2014_1

Mala pahulja je radoznala i neposlušna. Po tko zna koji put, unatoč upozoravanju, odlutala je… no ovaj put – predaleko. Varljivi vjetar otpuhao ju je u toplije krajeve. Hoće li se rastopiti ili će plesom pridobiti Jako Sunce? Strašni Mraz, koji nije Djed, jako je ljut… Pahulji na putu pomažu novi prijatelji. No vrijeme ističe… Božić samo što nije stigao, a Mala Pahulja je izabrana da bude ukras na saonicama Djeda Božićnjaka. Hoće li se uspjeti vratiti na vrijeme?

Tekst predstave napisale su Nina Horvat koja igra ulogu Pahulje i Ines Škuflić Horvat, koja je ujedno i režiserka predstave, dok ostale uloge tumače Andrej Mokos te Petra Težak.

Trajanje predstave je 40 minuta, a ulaz je slobodan.

U sklopu dosadašnjeg programa Ledene čarolije održano je i zanimljivo gostovanje kluba Academia de Capoeira iz Rijeke koji su demonstrirali ovu egzotičnu vještinu te plesom, pjesmom i atraktivnim borilačkim pokretima dodatno zagrijali atmosferu na Ljetnoj pozornici.

Svi oni koji su se u tom trenutku našli oko klizališta, ali i klizači koji su znatiželjno zaustavili svoju najdražu zimsku aktivnost i zauzeli mjesto na ogradi, oduševljeno su promatrali odličan nastup mladih capoerista koji su prenijeli dio brazilske kulture, a u njihovu atraktivnost možete se uvjeriti u foto-galeriji.

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!