FOTO Kazališnom predstavom za djecu ‘Morana i Čupko’ otvorena je ovogodišnja sezona u Gervaisu

Kako je proteklo druženje u Gervaisu provjerite u velikoj fotogaleriji…

Opatija – Kazališnom predstavom za djecu ‘Morana i Čupko’ otvorena je ovogodišnja sezona u opatijskom centru Gervais. Predstava je nastala prema slikovnici „Mala Noćna Mora“ autorice Ivane Zelene koja tematizira ružne dječje snove.

Naime, kada Dječak te noći zaspe, u san će mu se ušuljati Morana, mala prkosna noćna mora. Ona dolazi kako bi Dječaku otela Čupka koji, iako ima srce od pliša, za Dječaka je živ kao što smo živi mi. Čupko ima ritma za ples, voli gledati noćno nebo, a zna čak i pljunuti. Dječak je za njega vezan kao peteljka za cvijet, kao glava za naočale, kao jezik za bombon. I kad Morana poželi preoteti mu Čupka i odnijeti ga u svoj daleki dom, plašljivi će Dječak morati uložiti sve svoje snage kako bi vratio svog prijatelja, glasi ukratko radnja predstave koju su mališani imali prilike pogledati prošle nedjelje u Gervaisu.

Režiju predstave potpisuje Iva Peter-Dragan, u glavnim ulogama pojavljuju se Karmen Sunčana Lovrić, Mladen Vujičić i Čupko, a kako je proteklo druženje u Gervaisu provjerite u velikoj fotogaleriji…

Kazališnom Predstavom Za Djecu ‘Morana I Čupko’ Otvorena Je Ovogodišnja Sezona U Gervaisu

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!