FOTO: Kemal i Ondina snimili spot za zajednički duet @ Villa Ariston

Liburnija.net: Kemal Monteno i Ondina Delmestre @ Opatija

Slavni sarajevski pjevač Kemal Monteno, kojeg su bosanski mediji nedavno proglasili mrtvim, u Opatiji je snimao kadrove spota za svoj duet s riječkom pjevačicom Ondinom Delmestre.

Opatija – Jedna hotelska soba i jedan balkon s pogledom na Kvarnerski zaljev dovoljno je scenografije za sjetnu ljubavnu priču, koju je kao spot za duet ”Stavi tiho Aznavoura” Kemala Montene i riječke pjevačice Ondine Delmestre u Villi Ariston jučer snimala ekipa matuljskog Art Filma.

Stihove za pjesmu o bivšim ljubavnicima koje još uvijek veže glazba poznatog francuskog šansonijera napisao je Jakša Fiamengo, glazbu Duško Rapotec Ute, aranžman Aleksandar Valenčić, a dvojac ju je premijerno izveo na Šibenskom festivalu ove godine.

– Pjesma je o dvoje ljudi koji su nekad bili zajedno, a sada ih još uvijek vežu sjećanja kroz glazbu Aznavoura. Još uvijek ih spaja sjeta iz prošlosti, koja je sastavni dio sadašnjosti, kazala je Ondina, dok je Kemal kazao kako uvijek voli pomoći mladim glazbenicima svojim bogatim pjevačkim iskustvom.

– Ako je dobra pjesma, kao što je dobra ova pjesma, i ako mogu pomoći, zašto ne. Ova pjesma svidjela mi se otprve i čini mi se da bi mogla dobro proći kod publike, kazao je pjevač, koji dodaje da ne voli previše snimati spotove.

– U svojoj karijeri snimio sam valjda tri spota, i sva tri za duete. Ne mogu toliko biti miran na jednom mjestu, pjesma traje tri minute, a moraš snimati tri dana, našalio se Monteno.

[nggallery id=442]

Nikola Cvjetović / Liburnija.net
Foto: David K. / Foto Luigi

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net