FOTO: Kiša, južina i puste ulice obilježile vikend @ Volosko, Preluk

jugo_kisa_volosko_preluk

Nemirni duh našeg fotoreportera i danas je došao do izražaja, a višesatno tapkanje po lokvama, izbjegavanje valova i šetnja po kiši samo je pridonijela atraktivnosti fotografija koje možete pogledati na ovom linku

Volosko – Izrazito toplo vrijeme te jaka južina obilježili su posljednjih nekoliko dana Nove godine. Produženi vikend, za one koji nisu otputovali na neki ‘snježnu destinaciju’, pokvarilo je loše vrijeme i kiša koja nemilice pada. Neke od rijetkih aktivnosti ‘vani’ bilo je šekanje barki i pokušaji ribolova.

Nemirni duh našeg fotoreportera i danas je došao do izražaja, a višesatno tapkanje po lokvama, izbjegavanje valova i šetnja po kiši samo je pridonijela atraktivnosti fotografija koje možete pogledati na ovom linku.

jugo_kisa_volosko_preluk_1

Kako najavljuju prognostičari, u noći i prijepodne umjereno i znatno oblačno, ponegdje s kišom. Od sredine dana postupno razvedravanje, a još je malo kiše moguće uglavnom samo rijetko na Jadranu. Navečer u unutrašnjosti mjestimice magla. Vjetar uglavnom slab, u noći i ujutro ponegdje umjeren sjeverni i sjeveroistočni, danju jugozapadni. Na Jadranu će umjereno, uglavnom još ujutro na jugu i jako jugo oslabjeti, a na sjevernom će dijelu prijepodne prolazno zapuhati umjerena, podno Velebita i jaka bura. Jutarnja temperatura zraka između 4 i 9, na Jadranu 8 i 13, a najviša dnevna uglavnom od 9 do 15 °C.

I. Mellor / PodUčkun.net
Foto: Tomislav Zemanek

error: Content is protected !!