FOTO Kiša skratila 27. izdanje festivala Naš Svijet je Glazba @ Lovran, Opatija

Galeriju koncerta pogledajte u nastavku, a finale ove manifestacije nažalost otkazala je kiša te jučerašnjom svirkom 27. izdanje festivala i zaključeno.

Opatija, Lovran – Pred velikim brojem gledatelja, domaćih i stranih turista, održan je glavni koncert svih sudionika festivala Naš Svijet je Glazba.

27. godinu za redom ovaj vrijedan glazbeni događaj organizira Puhački orkestar Lovran, koji na opatijsku rivijeru donosi zanimljive orkestre iz okolnih zemalja.

Ove godine su svoje umijeće prikazali orkestri iz Mađarske, Austrije i Italije, naravno uz domaćine iz Lovrana. Posebno je atraktivan bio nastup talijanskog orkestra koji je uz glazbenike imao i grupu bičaša koji su dodatno zabavili brojne posjetitelje.

Galeriju koncerta pogledajte u nastavku, a finale ove manifestacije nažalost otkazala je kiša te jučerašnjom svirkom 27. izdanje festivala i zaključeno. Gostujući glazbenici oduševljeni su prijemom i našom regijom te su izrazili želju da ponovo posjete opatijsku rivijeru – u ulozi glazbenika ili turista.

Kiša Skratila 27. Izdanje Festivala Naš Svijet Je Glazba @ Lovran, Opatija

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!