FOTO: Klape zapjevale na Mandraću @ Volosko

klape volosko 1

Kao svake godine pa tako i ove, ženska klapa Volosko zaista se potrudila i priredila još jednu nezaboravnu klapsku večer. Nekoliko fotografija koje smo snimili na Voloskom pogledajte na ovom linku

Volosko – Pjesmom ‘Serenada Opatiji’, ženska klapa Volosko je uz pratnju Mihalja Ivkovića na harmonici, sinoć otvorila 11. po redu Klape na Mandraću.

klape na mandraću

Nakon prekrasne uvodne pjesme, na pozornicu su se popele slijedeće klape: ženske klape Rožice (Šapjane) i Sv. Jelena (Dramalj) te muške klape Reful (Rijeka), Škrljevo (Škrljevo), Bukaleta ( Pazin), Čikat ( Mali Lošinj), Mirakul (Veprinac), Boškarin ( Hum) i Salona (Solin).

Okruženi ribarskim mrežama, barkama i uz šum mora, klape su otpjevala po dvije pjesme dok je na zahtjev publike klapa Salona izvela čak tri pjesme. Nakon klapske pjesme na red je došao uvijek veseli Alen Polić, a potom i Vesna Nežić Ružić koji su pjesmom zaokružili ovu večer. Program je vodila Gordana Brkić Žagar.

Kao svake godine pa tako i ove, ženska klapa Volosko, zaista se potrudila i priredila još jednu nezaboravnu klapsku večer.

Nekoliko fotografija koje smo snimili na Voloskom pogledajte na ovom linku

Serena Calderara / PodUčkun.net

error: Content is protected !!