FOTO: Klasici pod zvjezdanim nebom – Tri tenora nastupila na terasi Milenija

marko_skugor_max_hozic_sasa_jakelic_koncert_music_by_the_sea_opatija_2016_01

Marko Škugor, Max Hozić i Saša Jakelić su se u dvosatnom koncertu izmijenjivali u solo i zajedničkim izvedbama uz klavirsku pratnju maestra Vladimira Babina. Veliku fotogaleriju s koncerta možete pogledati na ovom linku

marko_skugor_max_hozic_sasa_jakelic_koncert_music_by_the_sea_opatija_2016_2_01

Opatija – U sklopu ciklusa ‘Music by the Sea’ sinoć su na terasi Milenija nastupila tri tenora i prisutnu publiku oduševili svojim impresivnim izvedbama nezaboravnih melodija svih vremena. Iako prohladna, večer ispunjena sjajnim izvedbama na terasu Milenija privukla je i domaće i strane goste koji su uživali u poznatim evergreenima, arijama iz poznatih opera i opereta, ali i domaćim uspješnicama. Marko Škugor, Max Hozić i Saša Jakelić su se u dvosatnom koncertu izmijenjivali u solo i zajedničkim izvedbama uz klavirsku pratnju maestra Vladimira Babina.

Nakon tri tenora naredni četvrtak (18.08.) na terasi Milenija slijedi posljednji koncert ovogodišnjeg programa ‘Music by the Sea’ na kojemu nastupa opatijska pjevačica Martina Majerle uz pratnju Marija Šimunovića i Line Lacmanovića Ćućića.

marko_skugor_max_hozic_sasa_jakelic_koncert_music_by_the_sea_opatija_2016_1_01

‘The Scent of Mediterranean’ naziv je programa koji nas vodi na glazbeno putovanje od portugalskog fada, argentinskog tanga, francuskih šansona, talijanskih i hrvatskih popularnih skladbi te poznatih arija i tarantela. Stolovi se mogu rezervirati na broj 051/202-000.

Veliku fotogaleriju s koncerta možete pogledati na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: Damirov Foto Kutak

error: Content is protected !!