FOTO: Koktelsi ‘rasturili’ prepunu La Kabanu

koktelsi_la_kabana_kastelir_2014 (2)

Posjetitelji sa svih strana Istre, ali i Slovenije, pohodili su spomenuti klub u potrazi za feštom i druženjem, a obzirom na odličnu atmosferu, misija ‘La Kabana’ je bila ispunjena.

Kaštelir / Matulji – Sinoć su Koktelsi nastavili svoj istarski dio turneje, a mjesto druženja bio je klub La Kabana u Kašteliru. Posjetitelji sa svih strana Istre, ali i Slovenije, pohodili su spomenuti klub u potrazi za feštom i druženjem, a obzirom na odličnu atmosferu koju je dodatno zagrijavao DJ Marko Londero, misija ‘La Kabana’ je bila ispunjena.

koktelsi_la_kabana_kastelir_2014 (9)

– Super nam je bilo, a publici svaka čast. Od kad smo počeli pa do samog kraja su pjevali s nama. Ono što me posebno raduje, je činjenica da su nam se pridružili prijatelji iz svih dijelova Istre. Ako ste propustili sinoćnji nastup, ovim putem svih pozivam u Banjole (parkiralište ispod trgovačkog centra Konzum), na slijedeći koncert koji je na rasporedu u subotu, 22. veljače, s početkom u 21 sat, poručio je Nikola Peršić iz Koktelsa.

Osim zabave neki od posjetitelja došli su i u svojevrsnu glazbenu špijunažu.

– Prijatelji i ja smo došli na koncert iz Nove Gorice. Obzirom da smo veliki fanovi Koktelsa, a također se bavimo glazbom i u svom repertoaru imamo pjesme od Koktelsa, došli smo poslušat starije kolege i usput nešto novo pogledat, kazao nam je posjetitelj iz Slovenije.

Druženje u Kašteliru završeno je svojevrsnom zamjenom uloga na relaciji, Claudia Beni – Antoan Hrelja, prilikom izvedbe bezvremenskog hita ‘Me and Bobby McGee’.

– O vokalnim sposobnostima naše Claudie sve se zna, ali bubnjarski talent za sve u bendu je potpuno novo otkriće, rezimirao je Nikola.

Druženje u La Kabani ‘prepričano’ kroz fotografije pogledate na ovom linku

Serena Calderara / PodUčkun.net

error: Content is protected !!