FOTO Kolibrići proslavili 17. rođendan

Kako je prošao rođendanski party provjerite u priloženoj fotogaleriji…

Rijeka – Uz ples pod maskama i druženje polaznici igraonice i radionice za djecu s teškoćama i kroničnim bolestima „Kolibrići“ na Valentinovo su proslavili 17 godina rada i djelovanja. U prostorijama Društva „Naša djeca“ organiziran je rođendanski „maškarani“ party, a proslavi su se pridružili i roditelji te članovi Dječjeg gradskog vijeća.

Nakon čestitke koju je uputila tajnica DND-a Opatija Sanja Škorić, plesna skupina DND-a izvela je prigodnu točku te je nastavljeno druženje i zabava uz ples i krafne.

„Kolibrići“ su jedan od najdugovječnijih programa koji se nude u gradu Opatiji za pomoć djece, a pokrenut je u Društvu „Naša djeca“ u sklopu projekta „Više od igre“ prema kojem je realizirana igraonica i radionica za djecu s teškoćama i kroničnim bolestima u kojeg su se uključila djeca koja su se nalazila u Registru Grada Opatije, a savjetima je pružala pomoć i djeci i njihovim roditeljima.

Projekt se već 17 godina financira sredstvima Grada Opatije, a posljednjih 5 godina financiranju se  priključila i Primorsko – goranska županija zbog povećane potrebe za uključivanjem djece iz cijele Primorsko – goranske županije. U rad „Kolibrića“ uključeno je gotovo 40 djece, a cilj programa koji financira PGŽ naziva se „Kolibrići plus“ je poboljšanje kvalitete života djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji te njihova što bolja integracija u društvo.

Kolibrići Proslavili 17. Rođendan

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

error: Content is protected !!