FOTO: Kon-tiki bar plesao u ritmu The Plavuša @ Volosko

Duo Blondes

Duo Blondes

Djevojke su se predstavile odličnom svirkom i vokalnim izvedbama najvećih stranih pop rock hitova, zapakiranim u vrlo inventivne aranžmane, koji uključuju razne šuškalice, def, kazoo, usnu harmoniku te ostale ‘pomoćne instrumente’. Djelić atmosfere pogledajte u fotogaleriji na ovom linku

Volosko – Kristina i Emanuela, dvije svestrane glazbenice, koje se inače ‘skrivaju’ iz imena Duo Blondes, ovog petak rasplesale su posjetitelje popularnog Kon-tiki bara.

duo_blondes_kon_tiki_2014_1

Djevojke su se predstavile odličnom svirkom i vokalnim izvedbama najvećih stranih pop rock hitova, zapakiranim u vrlo inventivne aranžmane, koji uključuju razne šuškalice, def, kazoo, usnu harmoniku te ostale ‘pomoćne instrumente’. Uz demonstraciju multi instrumentalnog talenta, angažirana je bila i prisutna publika koja im je pomogla s brzim tečajem francuskog te sviranjem defa.

Daft punk, Zaz, AC/DC, Guns n’roses, 4 Non blondes, Adele, Vaya con dios, Chris Isaak, Amy Winehouse samo su neki od izvođača koji su se našli na set listi izvedenoj u Voloskom.

Za kraj dodajmo da je svirku upotpunio Aperol party, ljupke hostese, ali i hrabri plesači…

Djelić atmosfere pogledajte u fotogaleriji na ovom linku

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!