FOTO: Koncert Alena Vitasovića oduševio prepun Old school pub @ Opatija

alen_vitasovic_macola_band_old_school_pub_opatija

Sudeći prema reakcijama publike, ali i atmosferi koja je vladala, Alenov nastup koji je trajao više od dva sata u potpunosti je ispunio očekivanja svih prisutnih. Dan ranije svoj rad predstavila je riječka grupa ‘River blue band’, a u fokusu višeglasnog pjevanja bili su razni country & bluegrass hitovi. Nekoliko fotografija koje smo snimili prošlog vikenda u Old school pubu pogledajte na ovom linku

Alen Vitasović

Alen Vitasović

Opatija – Nakon duljeg izbivanja s opatijskih pozornica, subotnji nastup Alena Vitasovića u Old school pubu uz pratnju Macola banda, potvrdio je njegov kultni status među publikom na Kvarneru. Večer, u kojoj se tražilo doslovno mjesto više, bilo je obilježeno kolektivnom euforijom prilikom izvedbe gotovo svake pjesme.

Lagani uvod napravio je Macola band koji je za zagrijavanje izveo desetak hitova Atomskog skloništa, Zabranjenog pušenja, Azre te inih drugih legendarnih bandova s područja bivše države.

Macola

Macola

Vitasović je koncert otvorio sa ‘Sandrom’ nakon koje su se počeli nizati hitovi – ‘Vraćam se tebi seko’, ‘Ja ne gren’, ‘Od subote, do subote’, ‘Bura’, ‘Po ud mene’, ‘Nisi više mala’, ‘Ja ne moren više tako’, ‘Jenu noć’, ‘Samo Bog te moga učiniti’, ali i ‘Ona je sama’ koju je napisao Šajo s kojim je u originalu izvedena u duetu te ‘More dimboko nebo visoko’ od Livia Morosina. Sudeći prema reakcijama publike, ali i atmosferi koja je vladala, Alenov nastup koji je trajao više od dva sata u potpunosti je ispunio očekivanja svih prisutnih.

Dan ranije svoj rad predstavila je riječka grupa ‘River blue band’, a u fokusu višeglasnog pjevanja bili su razni country & bluegrass hitovi, a za ‘glazbeno putovanje Amerikom bili su zaduženi Nevio Brozić, Ivana Mlakar, Edi Kraljić, Vedran Mlakar i Damir Luketić.

River blue band - Ivana Mlakar

River blue band – Ivana Mlakar

Ovaj vikend u pripremi su dva zanimljiva eventa, a prva na redu je M.E.R.D.A. odnosno ‘Maškarana elektro renesansa d’Abbazia’. Party serijal M.E.R.D.A. rasplesat će sve ljubitelje elektronske glazbe i maškara već ovog petka, 5. veljače, a ovogodišnja tema su ‘žice i izbjeglice’. Dan kasnije, 6. veljače, na rasporedu je večer posvećena metalu, a osim promocije novog albuma grupe Krematorium te prezentacije videa “Judge and oppressor”, za rokanje su zaduženi Krematorium (Rijeka), Šta te boli kurac (Lovran) i Speed claw (Rijeka). Najavljeno veselje počinje u 21 sat, ulaz je slobodan.

Nekoliko fotografija koje smo snimili prošlog vikenda u Old school pubu pogledajte na ovom linku

River blue band

River blue band

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!