FOTO: Koncerti, druženja, iće i piće obilježili jučerašnji dan @ Opatija

am_list_pgs_koktelsi_mustafi_tomasevac_opatija (12)

Jučerašnjim benefit koncertom za Vaterpolo klub Opatiju, na kojem su nastupili Mustafi i Koktelsi otvorena je ovogodišnja sezona ‘ljetnih fešti’ u Opatiji. Fotogalerije možete pogledati u nastavku teksta.

Opatija – Živo je bilo jučer u Opatiji, a glavni razlog održavanja brojnih aktivnosti i manifestacija je finiširanje predizbornih aktivnosti gotovo svih političkih opcija.

Jutro na Mrkatu obilježile su stranke s regionalnim predznakom, poslijepodne je bilo rezervirano za koaliciju SDP- HNS- HSU- ZS – ARS, dok je večer na Tomaševcu prošla u velikoj fešti koju su organizirali članovi LIST-a, PGS-a i AM.

ids_jakovcic_lorencin

No krenimo redom. Članovi opatijske Ladonje organizirali su humanitarnu akciju mjerenja tlaka i šećera u krvi uz dijeljenje napitaka i čevapa. Članovi IDS-a, pojačani s kandidatom za načelnika općine Mošćenička Draga, Kristijanom Dražulom, imali su zakazano druženje s istarskim županom i predsjednikom stranke Ivanom Jakovčićem koje je bilo upotpunjeno nastupom harmonikaša. Jakim opatijskim snagama uz već spomenutog Jakovčića pridružio se ministar turizma Darko Lorencin.

U poslijepodnevnim satima koalicija SDP- HNS- HSU- ZS – ARS održala je druženje s građanima uz iće i piće te s prigodnim koncertom, na kojem su nastupili članovi zbora Kluba 60+, Voljen Grbac i Vivien Galletta, Duško Jeličić Dule, Antonio Krištofić te Le Salpe. Spomenutoj fešti prethodilo je predstavljanje liste i gradonačelničkog tima koalicije SDP- HNS- HSU- ZS – ARS u Kulturnom domu Zora.

ladonja_mrkat_2013 (1)

Na opatijskoj plaži Tomaševac, u večernjim satima održan je benefit koncert za Vaterpolo klub Opatiju u organizaciji Liburnijske stranke, Akcije mladih i Primorsko goranskog saveza.

Na koncertu pod nazivom ‘Opatija živi’ nastupili su Koktelsi i Mustafi, program je vodio Valerio Benčić Vale, a veliki broj prisutne publike zabavljao se do kasnih večernjih sati.

Koktelsi, Mustafi ft. Valerijo Benčić Vale – Benefit koncert za Vaterpolo klub Opatiju @ Tomaševac
[nggallery id=758]

IDS: Druženje s Ivanom Jakovčićem i Darkom Lorencinom
[nggallery id=759]

Druženje članova Ladonje s građanima
[nggallery id=760]

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!