FOTO: Koncertom dua “Pinky and the Brain” započeo trodnevni Doček 2017. na opatijskoj Ljetnoj pozornici

Foto Luigi Opatija, Festival Opatija, Ledena ?arolija 2016, Kon

Mlađu publiku su osvajale većinom suvremenim, stranim pop i rock pjesmama dok su one, nešto starije neklizače zagrijale i čak rasplesale “vječno zelenim hitovima”… Veliku fotogaleriju s Ljetne pogledajte na ovom linku

Foto Luigi Opatija, Festival Opatija, Ledena ?arolija 2016, Kon

Opatija – Trodnevno dočekivanje i nestrpljivo iščekivanje nove 2017. godine na Ljetnoj pozornici u Opatiji započelo je sinoć koncertom akustičnog dua “Pinky and the Brain.” Eni Jurišić na mikrofonu i Nika Zubović na gitari svojim su snažnim vokalom i energičnom svirkom privukle dvjestotinjak posjetitelja Ledene čarolije koji su se, unatoč hladnoći, zadržali poslušati raznovrstan i šarolik repertoar ovih mladih, talentiranih djevojaka.

Mlađu publiku su osvajale većinom suvremenim, stranim pop i rock pjesmama Amy Winehouse, Alanis Morissette, Oasisa, Moloka, Paola Nutinija i sl., dok su one, nešto starije neklizače zagrijale i čak rasplesale “vječno zelenim hitovima” Hit the Road Jack, You’re the One that I Want, Proud Mary, These Boots Are Made for Walkin’ i mnogim drugima.

Foto Luigi Opatija, Festival Opatija, Ledena ?arolija 2016, Kon

Neposredne i opuštene pod svjetlima pozornice, Eni i Nika svojom su pozitivnom energijom osvojile “ledenu” publiku i polako, ali sigurno uvele u “čaroliju” koja nas očekuje sutra – dvostruki novogodišnji doček s Božidarkom-Matijom Čerina uz Largo bend i DJ-a Buru Avanturu na Ljetnoj pozornici i Nenom Belanom & Fiumensima i Maurom Starajem & La Bandom na trgu ispred opatijske tržnice. Koju god lokaciju odabrali, vjerujemo i želimo da vam posljednja večer u godini bude i najveselija, istaknuo je Aleksandar Monar iz Festivala Opatija.

Veliku fotogaleriju s Ljetne pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!