FOTO: Koncertom i prigodnom sadnjom masline obilježen Dan škole @ Opatija

dan_skole_rikard_katalinic_jeretov_predstava_sadnja_masline_2016_1_01

Prije početka koncerta, učenici četvrtih razreda zajedno sa svojim učiteljicama, a uz pomoć udruge ’’Agro Opatija’’, školski vrt su upotpunili s još jednom maslinom. Nekoliko fotografija s obilježavanja Dana škole pogledajte na ovom linku

dan_skole_rikard_katalinic_jeretov_predstava_sadnja_masline_2016_2_01

Opatija – Osnovna škola ‘Rikard Katalinić Jeretov’ jučer je obilježila Dan škole na raznovrstan i zanimljiv način. U svim zgradama učenici su sa svojim učiteljicama na prigodan način obilježili Dan škole, a u matičnoj zgradi je održan kulturno-umjetnički program. U programu su sudjelovali učenici i učitelji koji su bili dio projekta ”MusicBox glazbene radionice – mladi za kulturu”.

– Projektom ”MusicBox glazbene radionice – mladi za kulturu” koji se, u studiju zgrade Volosko, OŠ “Rikard Katalinić Jeretov“ Opatija, provodio ove školske godine pod dirigentskim palicama članova Udruge Ri Rock-a Damjana Brnića i Nikole Jovanovića, imamo priliku vratiti dobar običaj organiziranja pop/rock koncerata za učenike škole, kao dio zbivanja povodom obilježavanja Dana škole, istaknuo je ravnatelj škole Fredi Glavan.

dan_skole_rikard_katalinic_jeretov_predstava_sadnja_masline_2016_3_01

Polaznici RiS plesnog studija Ivone Brnelić, plesne grupe Opatija, koja djeluje u prostorima male škole u Voloskom izveli su plesnu točku te oduševili sve prisutne. Na pozornici su se priključili i učitelji, članovi školskog sastava naziva Star(i)Band, a za ovu priliku pridružio im se i Vedran Ružić.

Nakon svirke školskog sastava Star(i)Band gostovali su i bendovi riječkih gimnazija koji također sudjeluju u projektu te su i oni dobili priliku pokazati što su naučili.

Prije početka koncerta, učenici četvrtih razreda zajedno sa svojim učiteljicama, a uz pomoć udruge ’’Agro Opatija’’, školski vrt su upotpunili s još jednom maslinom. Kako bi škola što više blistala zasadili su i cvijeće, a učenici su uživali u nastavi u prirodi.

Nekoliko fotografija s obilježavanja Dana škole pogledajte na ovom linku

dan_skole_rikard_katalinic_jeretov_predstava_sadnja_masline_2016_01

Serena Calderara / PodUčkun.net

error: Content is protected !!