FOTO: Koncertom Koktelsa i Pletera zaključeno 19. izdanje Fiumanke @ Rijeka

Svečana dodjela održana je u večernjim satima na terminalu uz veliki vatromet i nastup Super cover benda, a zabava je nastavljena na Gatu Karoline Riječke gdje su brojne posjetitelje zabavljali Koktelsi i PleteRi. Veliku fotogaleriju s Gata karoline Riječke pogledajte na ovom linku

Rijeka – Velikom feštom na Gatu Karoline Riječke i velikim vatrometom okončano je ovogodišnje izdanje Fiumanke koja je okupila nešto manje od 200 brodova.

U regatnoj grupi najbrži brod bio je Maxi Jena by ACI koji postigao novi rekord Fiumanke, u obiteljskoj grupi je odnijela jedrilica Eline, na medijskoj regati ekipa La voce del popola, dok je Victory Cup pokal za najmlađu posadu osvojila posada broda Molo Longo koja je imala prosjek godina 32.

Svečana dodjela održana je u večernjim satima na terminalu uz veliki vatromet i nastup Super cover benda, a zabava je nastavljena na Gatu Karoline Riječke gdje su brojne posjetitelje zabavljali Koktelsi i PleteRi.

Vesela atmosfera vladala ja gatom od prvih taktova Pletera, koji su predstavili svoj tradicionalni cover repertoar s nekoliko autorskih skladbi, dok su Koktelsi priredili domaću veselicu. Uz brojne uspješnice iz dugogodišnje karijere, dečki iz Koktelsa odsvirali su i brojne nove singlove uključujući i posljednji singl ‘Kreni’ koji se može sve češće čuti i na brojnim radijskim postajama diljem Hrvatske i Slovenije.

Veliku fotogaleriju s Gata karoline Riječke pogledajte na ovom linku

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!