FOTO: Koncertom Nele Šarić, Ivana Županovića, Davora Pekote i Klape Niko započeo ciklus gala koncerata na terasi Milenija

Na terasi hotela Milenij koncertom ‘Od baroka do rocka’ započeo je tradicionalni ciklus gala koncerata koji već šestu godinu na najpopularniju opatijsku terasu dovodi vrhunske glazbenike i programe. Nekoliko fotografija s koncerta možete pogledati na ovom linku

Opatija – Kada se zajedničkim snagama udruže izvrsni glazbenici pravi umjetnički doživljaj ne može izostati. Bilo je tako i preksinoć na terasi hotela Milenij gdje je koncertom ‘Od baroka do rocka’ započeo tradicionalni ciklus gala koncerata koji već šestu godinu na najpopularniju opatijsku terasu dovodi vrhunske glazbenike i programe.

Klapa Niko je u svom specifičnom aranžmanu izvela neke od antologijskih hitova svjetske i domaće glazbe, a sa svojim ugodnim i moćnim vokalima nastupili su i Davor Pekota, frontman poznatog zadarskog Foruma te mladi tenor Ivan Županović s izvrsnim izvedbama Suspicious mind, All of me i brojnih drugih. Pravi glazbeni užitak donijela je i jedina dama – izvrsna sopranistica Nela Šarić, koja je u svakoj svojoj izvedbi pokazala svu raskoš svoga talenta.

Nela je u Opatiju stigla izravno s jednog od najvećih svjetskih pjevačkih natjecanja u Moskvi (Belvedere Singing Competition) gdje je ostvarila izniman uspjeh kao jedna od 15 finalistica među stotinama kandidata iz cijeloga svijeta. Ovome svakako treba dodati i njenu nedavnu pobjedu na natjecanju Riccardo Zandonai u Italiji i brojne druge uspjehe koji pokazuju da se radi o jednoj od najperspektivnijih hrvatskih sopranistica trenutno.

Vrhunac večeri zasigurno je bila njihova zajednička izvedba ‘Moja posljednja i prva ljubavi’ kada su im se u pjesmi pridružili i svi gosti na terasi, ali i svi oni koji su u fantastičnom koncertu uživali s obalnog šetališta.

Ciklus gala koncerata nastavlja se sljedeći četvrtak 20.07. koncertom stare španjolske glazbe, fada i milonge uz nastup Mascara kvarteta. Stolovi se mogu rezervirati na recepciji hotela Milenij (+385 51 202 000).

Nekoliko fotografija s koncerta možete pogledati na ovom linku

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: damirov-fotokutak.hr/” target=”_blank”>Damirov Foto Kutak