FOTO: Koncertom, šampanjcem i rezanjem torte Lovranci ispratili Staru godinu

silvestrovo_stara_godina_lovran_2015

Živo je bilo u mnogim lovranskim kafićima koji su za svoje goste pripremili zanimljiv sadržaj. Tako su Kiki i Ela iz dua The Blondes zabavljale goste Lovranskog puba, dok je ekipa iz Zastoj banda zabavljala goste caffe bara Rapido. Fotogaleriju s tradicionalnog ispraćaja Stare godine pogledajte na ovom linku

silvestrovo_stara_godina_lovran_2015_1

Lovran – Stara godina tradicionalno je ispraćena koncertom Puhačkog orkestra Lovran te druženjem s građanima i turistima u samom centru Lovrana. Zajedno s lovranskim načelnikom Alanom Sankovićem i njegovim suradnicima, uz svečano rezanje torte i čašu šampanjca, ekipica iz orkestra radno se oprostila od izuzetno uspješne 2015. godine.

Živo je bilo u mnogim lovranskim kafićima koji su za svoje goste pripremili zanimljiv sadržaj. Tako su Kiki i Ela iz dua The Blondes zabavljale goste Lovranskog puba, dok je ekipa iz Zastoj banda zabavljala goste caffe bara Rapido.

Lovranski puhači i Novu 2015. godinu otvorit će radno, nastupom na novogodišnjoj zdravici na terasi hotela Kvarner u Opatiji.

Fotogaleriju s tradicionalnog ispraćaja Stare godine pogledajte na ovom linku

silvestrovo_stara_godina_lovran_2015_2

N. C. / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!