FOTO: Koncertom Shaionesa otvoreno natjecanje Erste formula driver @ Buzet Xtreme sport fest

Mistski susret u Buzetu!!!

Mistski susret u Buzetu!!!

Prva ekstaza dogodila se dolaskom Elia Piska i Nikole Peršića iz Koktelsa koji su svoje glasovne mogućnosti udružili zajedno sa Shaionesima, a kulminiralo je zajedničkim izvođenjem s publikom pjesme ‘Anarhija va Pojanah’ te ‘Istra uber alles’. Druženje i priprema za trku nastavljena je uranim jutarnjim satima, a sudeći prema komentarima publike ‘mitski susret’ Turine, Piska i Peršića prepričavat će se još danima… Fotogaleriju pogledajte na ovom linku

extreme_days_buzet_the_shaiones_2014 (28)

Buzet – Ovog vikenda Buzet se ponovo pretvorio u pravu meku ljubitelja auto natjecanja, a legendarna buzetska staza u nedjelju u sklopu Xtreme sport festa ugostila je novu automobilističku utrku, prvi puta prisutnu u Hrvatskoj. Riječ je Erste formuli driver osmišljenoj po uzoru na talijanske autoslalome koja je u grad oktana, privukla preko 100 automobilista.

– Očekujem da će utrka biti vrlo atraktivna na zadovoljstvo vozača i gledatelja. Imamo jedan trening i tri vožnje, koje se zbrajaju pa greške nisu dozvoljene te će neizvjesno biti do samoga kraja. Prijavljena su zvučna imena. Riječ je o ljudima s velikim iskustvom koji će, vjerujem, imati što ponuditi publici, kaže u ime organizatora, ujedno i natjecatelj Sanjin Prodan. Svojim autobianchiem 112 s motorom od suzukija i 220 konjskih snaga i sam će pokušati doći do pobjedničkog postolja.

extreme_days_buzet_the_shaiones_2014 (1)

Jučer je održana verifikacija i tehnički pregled prijavljenih jurilica, a cjelokupni program je startao s treninzima danas u 9 sati, nakon čega slijede ukupno tri vožnje. Uvertiru u cjelokupno događanje dao je Šajo sa svojim Shaionesima na sinoćnjem koncertu. Uz standardni repertoar Šajete čula se i poneka stvar od Yarsa te nekoliko megamixeva (MIK, Lidija Percan, Mišo Kovač). Prva ekstaza dogodila se dolaskom Elia Piska i Nikole Peršića iz Koktelsa koji su svoje glasovne mogućnosti udružili zajedno sa Shaionesima, a kulminiralo je zajedničkim izvođenjem s publikom pjesme ‘Anarhija va Pojanah’ te ‘Istra uber alles’.

Druženje i priprema za trku nastavljena je uranim jutarnjim satima, a sudeći prema komentarima publike ‘mitski susret’ Turine, Piska i Peršića prepričavat će se još danima…

Fotogaleriju pogledajte na ovom linku

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!