FOTO: Konoba Pescaria obilježila prvu godinu uspješnog rada @ Mošćenička Draga

– Trudimo se spojiti ugostiteljske standarde s modernim dodacima što je u posljednje vrijeme postalo traženo u ugostiteljstvu, a za sve to velikim dijelom zaslužan je mladi kuhar Stefano Martinčić, kazao je Hrelja. Kako je proteklo rođendansko druženje provjerite na ovom linku

Mošćenička Draga – Nedavno je konoba Pescaria (ex konoba Benito) proslavila prvu godišnjicu poslovanja pod vodstvom novoga vlasnika – Antoana Hrelje. Tom prilikom brojni gosti, prijatelji i poslovni partneri imali su prilike uživati u posebnom meniju kojega je pripremio jedan od najpoznatijih kuhara iz našeg kraja Deniz Zembo.

– Zembo je naš dragi prijatelj koji nam pomaže u slaganju menija i usavršava naš mladi kuharski tim. Većinu jela, koje smo za ovu priliku spremali možete pronaći i na našem meniju – od istarskog pršut i sira, tartara od kozica, carpaccia od orade i brancina, odreska od tune, ribe u škartocu, istaknuo je Hrelja te izrazio zadovoljstvo postignutim rezultatima u protekloj godini.

– Osobito nas raduje da je domaće stanovništvo prihvatilo našu ponudu pa su tako česti gosti građani općine Mošćenička Draga, ostalih mjesta Liburnije kao i Istre, uz naravno neizostavne turiste koji posjećuju naš kraj. Naša jela bazirana su na ribi na različite načine. Trudimo se spojiti ugostiteljske standarde s modernim dodacima što je u posljednje vrijeme postalo traženo u ugostiteljstvu, a za sve to velikim dijelom zaslužan je mladi kuhar Stefano Martinčić. Pored ribe, mesnih jela, pašte iz domaće proizvodnje, domaćih slastica i dobru kapljicu istarskih vina te uz kvalitetnu uslugu želimo i dalje graditi naš odnos s gostima, rezimirao je Hrelja.

Kako je proteklo rođendansko druženje provjerite na ovom linku

N. C. /PodUčkun.net

error: Content is protected !!