[FOTO] Kriterijska regata 48. Kup Opatije okupila pedeset jedriličara

Nekoliko fotografija koje smo snimili u subotu pogledajte u nastavku teksta…

Opatija – Prošlog vikenda po zahtjevnim vremenskim uvjetima održana je kriterijske regata 48. kup Opatije za klase ILCA 7, ILCA 6 i ILCA 4.

– Prvi dan jedriličarki su ostali na suhom, dok su drugog dana Cupa Opatije odjedrena 3 plova po jugu jačine 20-ak čv. Dok u nedjelju nije bilo uvjeta za jedrenje, pa su rezultati od drugog dana jedrenja ujedno i konačni. Čestitamo pobjednicima u svim klasama, istaknuli su organizatori.

Antun Tomašević iz JK Labud Split bio je najbolji u klasi ILCA 6, Lovre Bakotić iz JK Split osvojio je drugo mjesto, a Max Gjidera iz JK Mornar treće. U istoj klasi, ali u ženskoj konkurenciji najbolja je bila Ursula Balas (JD Val Crikvenica), drugo mjesto pripalo je Nadi Tomašević (JK Labud Split), a treće Petra Marendić (JK Mornar Split). U klasi ILCA 7 Bruno Gašpić osvojio je prvo mjesto, Alec Cvinar (JD Orsan Dubrovnik) osvojio je drugo, a Božidar Golubić (JK Mornar) treće mjesto.

Tedi Leonardelli (JK VEGA Pula) bio je najbolji u klasi ILCA 4, drugo mjesto u ukupnom poretku te prvo u ženskoj konkurenciji osvojila je Lea Rakovac (JK VEGA Pula), dok je treće u ukupnom, a drugo u ženskoj osvojila Nora Gotovac(JK Split), dok je Katja Rabak (JK VEGA Pula) osvojila treće mjesto u ženskoj konkurenciji.

Kriterijska Regata 48. Kup Opatije Okupio Pedeset Jedriličara

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net