FOTO: Kulturna suradnja Opatije i Beča aktualizirana na jučerašnjem okruglom stolu @ Hotel Bristol

seminar_agencija_europske_integracije_gospodarski_razvitak_bec_2015_2

Projektni menadžer AEI Gerald Ebinger govorio je o dosadašnjih rezultatima i aktivnostima na području organizacije kulturnih manifestacija koje su realizirane u Opatiji od strane bečkog partnera. Fotogaleriju koju smo snimili na seminaru pogledajte na ovom linku...

Opatija – Suradnja Opatije i Beča u kulturnim događanjima jučer je ponovo bila aktualizirana u javnosti, ovog puta na okruglom stolu koji se u hotelu Bristol održao s temom ”Manifestacije Opatije Beča – Strategija dugogodišnjeg i cjelogodišnjeg turizma”. Okrugli stol organizirala je Agencije za europske integracije i gospodarski razvitak (AEI) iz Beča pod pokroviteljstvom Grada Opatije.

seminar_agencija_europske_integracije_gospodarski_razvitak_bec_2015_1

Voditelj Okruglog stola bio je dr. Herbert Madejski, direktor austrijskog ”Društva za internacionalnu komunikaciju i informaciju” koji je otvorio tematsku raspravu, s naglaskom na razvoju kulturnog turizma.

Projektni menadžer AEI Gerald Ebinger govorio je o dosadašnjih rezultatima i aktivnostima na području organizacije kulturnih manifestacija koje su realizirane u Opatiji od strane bečkog partnera, dok je direktorica TZ Kvarnera Irena Peršić Živadinov predstavila regiju Kvarner kroz prizmu teme brendiranja turističkih proizvoda regije. O Opatiji kao turističkoj destinaciji nekad i danas kroz naslov ”Manifestacije kao pokretači cjelogodišnjeg turizma” govorio je Goran Pavlović iz TZ grada Opatije, a predstavnici Grada Opatije podsjetili su na ulaganja u turistički sektor i infrastrukturu realizirana proteklih godina.

Fotogaleriju koju smo snimili na seminaru pogledajte na ovom linku...

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net