FOTO: Kung Foo Fightersi i FunkBustersi rasplesali ekipu, ovaj vikend na rasporedu River blue band i Alen Vitasović @ Old school pub

kung_foo_fighters_funkbusters_opatija_2016

Ovotjedno druženje otvaramo uz Bingo night koji nam je na rasporedu u četvrtak, 28. siječnja. Band River blue u goste nam dolazi u petak, 29. siječnja, dok nam je subota rezervirana za nastup Alena Vitasovića, javili su iz Old school puba. Djelić atmosfere koji je vladao tijekom proteklog vikenda možete ‘uhvatiti’ u priloženoj fotogaleriji na ovom linku

Kung foo fightersi

Kung foo fightersi

Opatija – Kung Foo Fightersi te odličan istarski band The FunkBusters protresli su prošlog vikenda posjetitelje Old school puba.

– Krenuli smo s Kung Foo fightersima kojima se u jednoj pjesmi, u naletu ‘glazbene ekstaze’, pridružio Damir Tomić njihov prijašnji član. Dan kasnije razdrmali su nas funk, disco, techno i ostali plesni ritmovi zahvaljujući ekipi iz banda The FunkBusters. Tom prilikom, Luka Horvat (truba), Antun Ferenčić (trombon), Petar Matošević (alt&sopran&tenor sax), Tomi Mihelić (bass), Alan Rešidović (gitara) i Dragan Radaković Đimi (bubanj), predstavili su autorske pjesme koje će uskoro biti objavljene na albumu, ali i masu obrada koje su posjetitelje Puba potjerale na ples, poručili su iz Puba.

Brass sekcija Funkbustersa

Brass sekcija Funkbustersa

Nakon predugog izbivanja s pozornica u našem kraju, ove subote, 30. siječnja, ekipa iz Old school puba ugostit će legendarnog istarskog pjevača i multi instrumentalistu Alena Vitasovića. Legenda Ča-vala te dobitnik mnogobrojnih nagrada izvest će, uz pratnju banda, svoje najpoznatije hitove iz svoje dugogodišnje karijere. Dan ranije biti će u znaku Amerike, a svoj doživljaj countrya i bluegrassa predstavit će nam “River blue band”. Ulaz na koncerte je slobodan, a isti počinju u 22 sata.

Djelić atmosfere koji je vladao tijekom proteklog vikenda možete ‘uhvatiti’ u priloženoj fotogaleriji na ovom linku

Andrija i Damir

Andrija i Damir

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!