Foto Kurti organizira humanitarnu aukciju dresova i fotografija HNK Rijeke za stradale od potresa

Svakog dana tijekom siječnja na Facebook stranici Nikole Kurtija u podne se objavljuje fotografija dresa ili sportska fotografija za licitaciju, koja traje do sljedećeg dana u podne.

Opatija – Nakon razornog potresa koji je pogodio Sisačko-moslavačku županiju cijela se zemlja mobilizirala kako bi pomogla stradalima. Fotografski studio Foto Kurti koji posluje u Rijeci i Opatiji pokrenuo je humanitarnu aukciju nogometnih dresova i sportskih fotografija HNK Rijeke, a sav prihod namijenjen je za pomoć stradalima u potresu u Petrinji, Sisku, Glini i okolici. Svakog dana tijekom siječnja na Facebook stranici Nikole Kurtija u podne se objavljuje fotografija dresa ili sportska fotografija za licitaciju, koja traje do sljedećeg dana u podne. Pobjednik licitacije uplaćuje sredstva na žiro račun Caritasa Sisačke biskupije te mu se kupljeni dres ili fotografija dostavljaju na dogovorenu adresu. Humanitarna aukcija naišla je na interes prijatelja HNK Rijeke i nogometa koji donacijom ujedno pomažu pogođenima potresom.

– Želja mi je bila dati svoj doprinos stradalima u razornom potresu te sam odmah stavio na aukciju fotografiju snimljenu na utakmici Rijeka – Hajduk 27. veljače 2016. godine koju su potpisali svi igrači koji se nalaze na fotografiji. Nakon interesa sugrađana odlučio sam produžiti aukciju do kraja siječnja te ponuditi dresove i fotografije HNK Rijeka. Tako svi ovi dragi ljudi koji žele pomoći svojim donacijama imaju priliku dobiti i dar. Pozivam sve koji imaju dresove igrača HNK Rijeke da se pridruže našoj humanitarnog akciji i doniraju za pomoć stradalima. Mogu nam se javiti u studio Foto Kurti u Rijeci ili Opatiji, mi ćemo fotografirati dres i staviti ga na aukciju. Hvala svim građanima velikom srca koji pomažu, kazao je Nikola Kurti poznat u zajednici po humanitarnim akcija koje provodi već niz godina, među kojima su tradicionalna humanitarna prodajna izložba fotografija „Nasmijana lica Riječkog karnevala“ u organizaciji Foto studija Kurti i Turističke zajednice grada Rijeke, humanitarni kalendar s fotografijama HNK Rijeke i druge.

error: Content is protected !!