FOTO: Kvarnerčić slavio, Žmuli drugi, Kostabela treća na vaterpolo turniru Red Bull Sidrun @ Volosko

Sraz Kvarnerčića i Sufra...

Sraz Kvarnerčića i Sufra…

Umijeće igranja vaterpola na jedan gol odmjerile su ekipe Surf, Apostoli, Kostabela, Kvarnerčić, Žmuli, Elmagias i Tratinčice. Na kraju napetog turnira slavila je ekipa Kvarnerčić u sastavu Duje Čipčić, Pero Zucalo, Vedran Poropat i Jakov Hrkač. Veliku fotogaleriju s Voloskog možete pogledati na ovom linku

Miloš MIlošević

Miloš MIlošević

Volosko – Sedam ekipa borilo se jučer za naslov prvaka trećeg kvalifikacijskog turnira Red Bull Sidruna. Po vrlo promjenjivom i nestabilnom vremenu te uzburkanom moru, izvrsne utakmice na tribine su privukle i mnogobrojne slučajne prolaznike te mještane Voloskog.

Na kraju napetog turnira slavila je ekipa Kvarnerčić (Duje Čipčić, Pero Zucalo, Vedran Poropat, Jakov Hrkač), koja je rezultatom 5:2 nadigrala ekipu Žmuli (Mihajlo Vragolov, Marko Mamić, Andi Drobac) i drugu godinu zaredom osigurala mjesto u spektakularnom finalu, koje će se održati 12. rujna u Dubrovniku.

Za treće mjesto igrale su ekipe Kostabela (Žarko Rajkovača, Vedran Pogarčić, Denis Grozdanić, Saša Franković) i ne tako nježne Tratinčice (Jan Gelo, Neven Maglica, Marko Sutanovac, Alex Krainer).

red_bull_sidrun_vaterpolo_turnir_2015_volosko

Najnižu stepenicu pobjedničkog postolja ipak je izborila nadmoćna Kostabela, rezultatom 6:3. Posebnim pljeskom bila je popraćena najava i nekadašnjeg svjetskog prvaka Miloša Miloševića koji je zaigrao za ekipu Surfa.

Red Bull Sidrun svoju ljetnu pustolovinu nastavlja u Dubrovniku, gdje će 11. rujna najbolje dubrovačke ekipe zaigrati za mjesto pod suncem, koje će dan nakon, 12. rujna, obasjavati finalni obračun najboljih Sidrunaša.

Veliku fotogaleriju s Voloskog možete pogledati na ovom linku

red_bull_sidrun_vaterpolo_turnir_2015_volosko_2

N. Cvjetović / PodUčkun.net