FOTO: Laurent Kružić učenik generacije @ GEK Opatija

Učenikom generacije proglašen je svestran Laurent Kružić koji je sve četiri godine prošao s odličnim uspjehom te sudjelovao u raznim školskim aktivnostima.

Opatija – Jučer su opatijski gimnazijalci, sad već bivši maturanti, svečanom dodjelom svjedodžbi u dvorani hotela ”Grand Hotel 4. opatijska cvijeta” rekli zbogom svojemu srednjoškolskom obrazovanju.

S nekoliko riječi sve prisutne, a posebice učenike pozdravila je ravnateljica Ivanka Škarić, a razrednice Irene Kuvačić i Gordana Zurak ponosno su podijelile svojim učenicima svjedodžbe.

Učenikom generacije proglašen je svestran Laurent Kružić koji je sve četiri godine prošao s odličnim uspjehom te sudjelovao u raznim školskim aktivnostima. Također, zbog postignutih rezultata na natjecanjima ili u izvanškolskim aktivnostima, kao i uspjeha u školskim klupama, nagrađeni su i Roberta Jurčić, Sven Šojat, Mateo Šekimić, Ivan Brozina, Valerio Franković, Dina Ramić, Adriana Haller, Albert Haller i Nina Brubnjak. U glazbenom djelu programa nastupio je zbor opatijske gimnazije te bivši učenik, nova pjevačka nada David Daniel.

[nggallery id=293]

Serena Calderara / Liburnija.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!