FOTO: Ledena čarolija četvrtu godinu zaredom Ljetnu pozornicu pretvorila u zimski vrt @ Opatija

ledena_carolija_otvorenje_klizalista_ljetna_pozornica_opatija_2015

Pred očima posjetitelja na klizaljkama su prodefilirali omiljeni likovi iz bajki, među kojima su bili vuk u društvu sedam kozlića, Alisa i društvo iz Zemlje čudesa, tri praščića, a graciozna uvertira u ovogodišnju sezonu klizanja motivirala je i mnoge da i sami stupe na klizaljke. Fotogaleriju s otvorenja klizališta pogledajte na ovom linku

ledena_carolija_otvorenje_klizalista_ljetna_pozornica_opatija_2015_2

Opatija – Ledena čarolija još je jednom Ljetnu pozornicu pretvorila u opatijski zimski vrt, u čijem je centru klizalište okruženo okićenim jelkama i mirisom kuhanog vina i klinčića.

Jučerašnje otvorenje klizališta koje će Opatijce i sve posjetitelje Opatije radosti ovog zimskog sporta prepustiti sljedećih mjesec i pol dana pohodile su stotine ljubitelja klizanja, od kojih su se neki okušali i na ledu, a drugi samo pogledali atraktivan nastup članova Klizačkog kluba Medo iz Zagreba kojim je klizalište u Opatiji i službeno inaugurirano 4. put.

ledena_carolija_otvorenje_klizalista_ljetna_pozornica_opatija_2015_3

Pred očima posjetitelja na klizaljkama su prodefilirali omiljeni likovi iz bajki, među kojima su bili vuk u društvu sedam kozlića, Alisa i društvo iz Zemlje čudesa, tri praščića, a graciozna uvertira u ovogodišnju sezonu klizanja motivirala je i mnoge da i sami stupe na klizaljke.

Klizalište na Ljetnoj pozornici bit će otvoreno sve do 10. siječnja, a klizat će se moći od ponedjeljka do četvrtka od 12 do 21 sat, odnosno od 11 do 22 sata petkom, subotom i nedjeljom. Danas od 14 sati kreću upisi u 1. termin škole klizanja, koju će i ove godine voditi profesionalni trener Aleksander Car.

Fotogaleriju s otvorenja klizališta pogledajte na ovom linku

ledena_carolija_otvorenje_klizalista_ljetna_pozornica_opatija_2015_1

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net