FOTO: Ledena čarolija se bliži kraju – održana posljednja kazališna predstava i koncert uz opatijsko klizalište @ Opatija

Festival Opatija, Foto Luigi Opatija, Ledena ?arolija 2016, Kon

Vikend program na Ledenoj čaroliji zaključio je sinoć DJ Bura Avantura koji je za posjetitelje klizališta zavrtio svoj odabir poznatih radijskih hitova iz proteklih pola stoljeća. Veliku fotogaleriju s navedenih programa pogledajte na ovom linku

Festival Opatija, Foto Luigi Opatija, Ledena ?arolija 2016, Pre

Opatija – Temperaturni minusi koji ovih dana vladaju Opatijom nisu spriječili nekoliko desetaka malih i velikih ljubitelja kazališne umjetnosti u naumu da protekle subote pogledaju posljednju kazališnu predstavu na Ljetnoj pozornici u sklopu ovogodišnje Ledene čarolije.

– Nakon “Bima & Boma” i “Tri praščića”, iz pulskog Teatra Naranča posjetio nas je i “Vitez željeznog srca”. On nas je svojom naivnom hrabrošću na tridesetak minuta odveo u bezbrižno doba kada su ljubav i romantika pokretali svijet. Zaštitni znak Teatra Naranča, šaljive scene i zabavni songovi, pokretač su radnje ove zabavne bajke i ono što je u više navrata od srca nasmijalo naše najmlađe posjetitelje, kazao je Aleksandar Monar iz Festivala Opatija.

Festival Opatija, Foto Luigi Opatija, Ledena ?arolija 2016, Kon

Veliki entuzijazam pokazala je svojim nastupom i mlada zagrebačka nada Lucija Ćustić, koja je, unatoč sve dubljem minusu na termometru, održala šezdesetminutni koncert. Sve popularnija kantautorica, poznatija pod umjetničkim imenom Luce, jednako oduševljava obradama hitova hrvatskih diva kao što je “O jednoj mladosti” Josipe Lisac, i autorskim pjesmama poput “Možda mi”, “Sama ostajem”, “Nakon dana tog”, “Dogodila se dosada”… Specifična boja glasa, moćan i melankoličan ton s primjesama bluesa i soula i pjesme ljubavne tematike, ono su što oblikuje njezin već prepoznatljivi umjetnički identitet.

– S Antonelom Doko, Božidarkom-Matijom Čerina i Luce, možemo reći da smo na “Ledenoj čaroliji” uistinu imali probrano društvo mladih ženskih vokala, kazao je Monar.

Vikend program na Ledenoj čaroliji zaključio je sinoć DJ Bura Avantura koji je za posjetitelje klizališta zavrtio svoj odabir poznatih radijskih hitova iz proteklih pola stoljeća.

Veliku fotogaleriju s navedenih programa pogledajte na ovom linku

Festival Opatija, Foto Luigi Opatija, Ledena ?arolija 2016, Pre

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net