FOTO: Liburnijski pusti Saše Jantoleka na zidovima UP Juraj Šporer @ Opatija

Saša Jantolek @ UP Juraj Šporer

Saša Jantolek @ UP Juraj Šporer

Izložba ostaje otvorena do 22. veljače, a njen posljednji tjedan poklopit će se s manifestacijom ”Art Pust”, čije se jubilarno peto izdanje održava od 15. do 22. veljače. Foto-galeriju iz Šporera možete pogledati na ovom linku

Opatija – Svi liburnijski Pusti, uhvaćeni objektivom Saše Jantoleka, našli su se jučer na zidovima Umjetničkog paviljona Juraj Šporer.

Onaj ”najluđi dio godine” koji traje od Antonje do Pepelnice, često je inspiracija za vrhunske kreacije ”slamnatih ljudi”, kao izraza bunta i ironije, a sve ove ”umjetničke izričaje” našeg kraja – od Kastva do Mošćeničke Drage – Jantolek je prezentirao na jučer otvorenoj izložbi ”Liburnijski pusti”.

Izložba ostaje otvorena do 22. veljače, a njen posljednji tjedan poklopit će se s manifestacijom ”Art Pust”, čije se jubilarno peto izdanje održava od 15. do 22. veljače.

Na Art pustu ogu sudjelovati svi pojedinci ili grupe koji žele oblikovati Pusta, a njihovi radovi tjedan dana će biti izloženi ispred UP Juraj Šporer, a najbolje radove proglasit će stručni žiri te na fešti u subotu, 15. veljače, u 18 sati, uručiti nagrade njihovim autorima, i to 1000 kuna za prvo, 500 kuna za drugo te 300 kuna za treće mjesto.

Foto-galeriju iz Šporera možete pogledati na ovom linku

Ivan Mellor / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!