FOTO: Lijepe pod zvijezdama – Djevojke prošetale atraktivne frizure i make up Zdola neba kastavskega @ Kastav

revija_avangardnih_frizura_zdola_neba_kastafskega_2016 (6)

Fantastične frizure praćene maštovitim make-upom predstavile su modele – uglavnom djevojke iz Kastva i okolice – spremne za noćni izlazak. Veliku fotogaleriju s revije pogledajte na ovom linku

revija_avangardnih_frizura_zdola_neba_kastafskega_2016 (4)

Kastav – Lijepe pod zvijezdama bile su djevojke koje su se prošetale pozornicom na kastavskoj Crekvini sinoć, u sklopu jedinstvenog modno-scenskog događanja ”Zdola neba kastavskega”. Naime, upravo je takvo bilo ime teme – ”Lijepa pod zvijedzama” – koja je objedinila predstavljene ”atrakcije” na već tradicionalnoj reviji avangardnih frizura i make up-a.

Fantastične frizure praćene maštovitim make-upom predstavile su modele – uglavnom djevojke iz Kastva i okolice – spremne za noćni izlazak. Zanimljiva revija okupila je i velik broj posjetitelja, kojima se nisu naplaćivale ulaznice, ali je svatko mogao dati donaciju za Udrugu Rijeka 21, udrugu za sindrom Down.

revija_avangardnih_frizura_zdola_neba_kastafskega_2016 (2)

Svoje kreativno umijeće ovom prilikom predstavile su organizatorice revije – Kristina Dukić (Kozmetički salon No 7.), Tamara Viskočil (Kozmetički salon Lamia), Ana Ravnić (Frizerski Studio Hello) i Ivana Rac (Frizerski studio Urban).

Nakon revije, održan je i after-party, u lokalu Guitar Caffe, na kojem su nastupile Pinky and the Brain, a sve to popratili smo fotografijama koje možete pogledati u velikoj foto-galeriji.

.
revija_avangardnih_frizura_zdola_neba_kastafskega_2016 (5)

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: Damirov Foto Kutak

error: Content is protected !!