FOTO: Lino Višebojac i nogometaši Rijeke oduševili matuljske učenike

lino_visebojac_matulji_2015_ivan_mocinic_mate_males_2

– Gosti sportaši bili su vrsni nogometaši NK Rijeka, Mate Maleš, Marin Tomasov i Ivan Močinić koji su pomogli naše natjecanje učiniti još zanimljivijim budući su učenici naše škole njihovi veliki fanovi i mnogi treniraju riječkom omladinskom pogonu, istaknula je ravnateljica Astrid Krizman. Veliku fotogaleriju s takmičenja pogledajte na ovom linku

lino_visebojac_matulji_2015_ivan_mocinic_mate_males_1

Matulji – U matuljskoj školskoj sportskoj dvorani nedavno je održano natjecanje Lino Višebojac, a simpatični medvjedić ponovo je pokucao na vrata osnovnih škola u Hrvatskoj donoseći pobjednički duh, pozitivnu energiju i veliko veselje tisućama učenika.

OŠ ”Dr. Andrija Mohorovičić” Matulji izabrana je za domaćina natjecanja i za predstavnika Primorsko – goranske županije za ovu školsku godinu, a organizatori su, uz potporu MZOS, Sportske novosti u suradnji s Podravkom.

lino_visebojac_matulji_2015_ivan_mocinic_mate_males

– Gosti sportaši bili su vrsni nogometaši NK Rijeka, Mate Maleš, Marin Tomasov i Ivan Močinić koji su pomogli naše natjecanje učiniti još zanimljivijim budući su učenici naše škole njihovi veliki fanovi i mnogi treniraju riječkom omladinskom pogonu. Nogometaši trenutno vodeće momčadi Prve hrvatske lige za ovu su priliku obukli majice Lino višebojca poput nekoliko stotina vrhunskih hrvatskih sportaša koji su u proteklih deset godina dijelili sportsku radost i pobjednički duh s osnovcima širom Hrvatske. U Matuljima su igrače Rijeke dočekali posebni transparenti i program dobrodošlice, a višebojci su zasigurno lakše osvajali bodove u nogometu, rukometu. košarci, skoku u dalj, trčanju i potezanju užeta uz pomoć svojih sportskih uzora. Na kraju natjecanja proglašeni su najbolji višebojci naše škole. To su učenica 6.a razreda Marta Šimić i učenik 7.a razreda Dominik Simčić. Na kraju napornog sportskog dana svi smo bili oduševljeni doživljenim, od kolektiva do učenika koji su svih 540 napunili školsku dvoranu. Toliko entuzijazma, pozitivne energije, toliko radosti… Našom je dvoranom zavladao pravi sportski duh, prijateljstvo, zajedništvo i fair play, istaknula je ravnateljica škole Astrid Krizman.

lino_visebojac_matulji_2015_ivan_mocinic_mate_males_3

U školskoj godini 2015/16. Lino će u 24 škole u svim županijama dovesti najbolje sportaše naše zemlje, koji će svojim primjerom pokazati zašto se treba baviti sportom, kako se ”fair“ natjecati i navijati, a priprema i nagrade za najbolje višebojce, literate, navijačke skupine, maštovite transparente i uređenja škola.

Veliku fotogaleriju s takmičenja pogledajte na ovom linku, dok će kompletna galerija uskoro biti dostupna na www.fotoluigi.hr.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!