FOTO: Lipo j’ bilo vino pit u Villi Angiolini @ Opatija

udruga_prijatelja_grozda_vina_ruzica_vinodola_opatija

Okupio se u dvorani velik broj ljudi, koji su sa zanimanjem poslušali predavanje enologa Vinarije Pavlomir Tomislava Pavlešića, kao i samog vlasnika vinarije Miroslava Palinkaša koji je prenio svoja iskustva o proizvodnji i prodaji vina u Vinodolskoj dolini. Veliku foto-galeriju pogledajte na ovom linku

Opatija – Večer vina, pjesme, ali i edukacije, održala se u petak navečer u dvorani opatijske Ville Angiolini, gdje je u organizaciji Udruge prijatelja grožđa i vina ”Ružica Vinodola” te njihovog člana Opatijca Marija Sušnja, predstavljen program ”Vinogorja i autohtone vinske sorte Primorsko-goranske županije”.

udruga_prijatelja_grozda_vina_ruzica_vinodola_opatija_1

Okupio se u dvorani velik broj ljudi, koji su sa zanimanjem poslušali predavanje enologa Vinarije Pavlomir Tomislava Pavlešića, kao i samog vlasnika vinarije Miroslava Palinkaša koji je prenio svoja iskustva o proizvodnji i prodaji vina u Vinodolskoj dolini. Predsjednik udruge Željko Šoštarić, pak, govorio je o grožđu i vinarstvu.

Nije se sa ovog skupa otišlo ”suha grla”, jer su posjetitelji imali prilike degustirati novljanska vina, ali i uživati u nastupu vinodolskih ružica, sopilaša, klape i KUD-a, te ”zvijezde” večeri Jose Butorca.

Veliku foto-galeriju pogledajte na ovom linku

Ivan Mellor / PodUčkun.net
Foto: Giulio Bonačić

error: Content is protected !!