FOTO: Ljetna večer uz zvuke strastvenog tanga @ Milenij hoteli

tango_appassionato_hotel_milenij_opatija_koncert_01

Zvuci strastvenog tanga zaveli su obožavatelje, a tijekom gotovo trosatnog koncerta kvintetu se pridružio i cijenjeni tenor Tvrtko Stipić koji je zanimljivi repertoar kvinteta dopunio poznatim i uvijek rado slušanim melodijama Ive Robića. Veliku fotogaleriju s koncerta pogledajte na ovom linku

tango_appassionato_hotel_milenij_opatija_koncert_2_01

Opatija – Ugodan ambijent terase Milenija bio je idealna lokacija za preksinoćnji koncert u izvedbi kvinteta Tango Appassionato. Zvuci strastvenog tanga zaveli su obožavatelje, a tijekom gotovo trosatnog koncerta kvintetu se pridružio i cijenjeni tenor Tvrtko Stipić koji je zanimljivi repertoar kvinteta dopunio poznatim i uvijek rado slušanim melodijama Ive Robića. Publika je tijekom večeri uživala u zvucima glazbe kakva se nekad mogla čuti u svim salonima i kavanama svjetskih metropola.

tango_appassionato_hotel_milenij_opatija_koncert_1_01

Tango Appassionato čine Josip Novosel (violina), Mladen Kosovec (harmonika), Darko Horvat (gitara), Zlatan Došlić (klavir) i Tihomir Novak (kontrabas). Tihomir Novak i Josip Novosel, inače članovi Zagrebačke filharmonije, kvintet su osnovali 1993. godine, a pozornost publike privukli su zbog svojeg repertoara utemeljenog na glazbi tridesetih godina prošlog stoljeća s naglaskom na tango ritam. Njihova glazba kombinacija je cabaret i salonske glazbe iz razdoblja između dva rata, tanga i čardaša, Mađarske i Rumunjske. Gosti terase Milenija i ovaj četvrtak uživali su u vrhunskom glazbenom doživljaju, a ciklus ‘Music by the Sea’ nastavlja se već sljedeći tjedan kada će terasa Milenija ugostiti Klapu Niko koja će svojim neuobičajenim aranžmanima izvesti poznate klapske uspješnice, ali i poznate svjetske evergreene.

Veliku fotogaleriju s koncerta pogledajte na ovom linku

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!