FOTO “Ljeto na Ljetnoj” u kolovoz s bogatim programom – Predstave ‘Popaj’ i ‘Mi muškarci, vi žene’ zabavile velike i male

Od glazbenih gostovanja, očekuju nas Vlatko Stefanovski, Ana Rucner, Marko Škugor i Massimo.

Opatija – Kazališna predstava za djecu „Hrabri mornar Popaj“, jučer održana na maloj Ljetnoj pozornici kao treća kazališna predstava iz ciklusa gostovanja zagrebačkog Kazališta Tvornica lutaka, okupila je oko stotinjak velikih i malih posjetitelja u Opatiji. Omiljeni mornar iz stripa i crtanog filma sa sidrima istetoviranim na podlakticama, stavljen je u današnje vrijeme i naše podneblje. Popaj plovi otvorenim morem u društvu svojih ljubimica – Ćaknute koke i simpatične djevojke Olive, a mirno more i ljubavne račune pokušava im pomrsiti ljubomorni Grubač. Hrabrom Popaju to ne predstavlja problem jer on uz sebe uvijek ima porciju špinata od kojeg postaje snažan i pobjeđuje sve suparnike, a tako je bilo i u jučerašnjoj priči.

Iako ima preko 80 godina, Popaj je još uvijek jednako iskren i direktan lik kojem su generacije roditelja, baka i djedova zahvalne što njihovi mališani jedu ovo zeleno lisnato povrće.

Smijeha na Ljetnoj pozornici nije nedostajalo ni dan prije, u subotu, 1. kolovoza kada su se na scenu popeli članovi comedy kolektiva SplickaScena. U stand-up showu nazvanom „Mi muškarci, vi žene“, muškarci su bili Tomislav Primorac, Josip Škiljo, Ivica Lazaneo i Ante Travizi koji su publici iz perspektive komičarskog uma iznijeli razne životne i ljubavne anegdote i frustracije koje prate muško-ženske odnose, a da se publika prepoznala u istima, često su potvrđivali spontanim aplauzima.

„Ljeto na Ljetnoj“ nastavlja s bogatim programom u kolovozu, naravno uz poštivanje preporučenih epidemioloških mjera. Spomenut ćemo samo da je sljedeća prilika za druženje s glumcima Tvornice lutaka 22. kolovoza s početkom u 19 sati uz kralja džungle „Tarzana“. Ako ste ljubitelj stand-up komedije, 14. kolovoza nikako ne smijete propustiti nastup Željka Pervana i njegov „Izlazak iz ormara“. Od glazbenih gostovanja, očekuju nas Vlatko Stefanovski, Ana Rucner, Marko Škugor i Massimo. Detaljnije informacije potražite na www.festivalopatija.hr i na telefon 051271377.

Stand-up Comedy Kolektiv Iz Splita Predstavio Se Tematskom Predstavom „Mi Muškarci, Vi žene“

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Kazališna Predstava Za Djecu ”Hrabri Mornar Popaj“

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!