FOTO: Ljubitelji Harley-Davidsona na proputovanju kroz Opatiju

I dok je većina impresionirano gledala ‘mrcine’ od motora, te maštala da surovu svakodnevnicu zamjeni s ‘otvorenom cestom i vjetrom u kosi’, te poput nekog filmskog lika odveze u nepoznato i sretnije mjesto, ostali prolaznici iskoristili su ovu neobičnu situaciju i fotografirali se za uspomenu.

Opatija – Ne postoji niti jedan drugi motor, osim ‘Harley-Davidsona’ s tolikom karizmom i osobnošću te statusom ‘legende na dva kotača’. A upravo su navedene ‘legende na dva kotača’ posjetile Opatiju. Desetak motocikala Harley-Davidson jutros je plijenilo pažnju na prostoru ispred Opatijske tržnice. I dok je većina impresionirano gledala ‘mrcine’ od motora, te maštala da surovu svakodnevnicu zamjeni s ‘otvorenom cestom i vjetrom u kosi’, te poput nekog filmskog lika odveze u nepoznato i sretnije mjesto, ostali prolaznici iskoristili su ovu neobičnu situaciju i fotografirali se za uspomenu.

No, gradovi poput Novog Vinodolskog i Biograda na Moru organizirano su privukli ljubitelje ovog kultnog brenda i američke ikone, Opatiji ostaju tek sporadični prolasci navedene ekipice u crnim kožnim jaknama, poput ove koja je do našeg grada došla iz daleke Finske.

[nggallery id=394]

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!