FOTO Lovran ogrnuo blagdansko ruho – Sutra službeno počinje ‘Advent Lovran – Božić je judi’

Predivni blagdanski Lovran zabilježio je naš fotoreporter, a što je njega posebno dojmilo provjerite u velikoj fotogaleriji u nastavku…

Lovran – Blagdanska čarolija uvukla se u Lovran, a predivne dekoracije dodatno su naglasile ljepotu ‘malog gradića’ čiji adventski program službeno počinje koncertom Dellboysa u subotu, 14. prosinca s početkom u 20 sati na Trgu Slobode. Uvertira s kulturnim događanjima na rasporedu je već danas kada je zakazano otvorenje izložbe  grafika ‘Oblak’ Tihana Karlović nakon koje slijede Lovranske makakade tj. glazbeno literarni cabaret po domaću.

Adventski program nastavlja se već u nedjelju  nastupom mladih lovranskih harmonikaša na Trgu Slobode od 11 do 13 sati, a ponedjeljak donosi nastup Liburnijskih mažoretkinja pod nazivom ‘Bijele čizmice složno stupaju’. Male mažoretkinje nastupit će u Kinu Sloboda s početkom u 17:30 sati.

Božićni nastup polaznika Internog tečaja POL-a na rasporedu je u utorak, 17. prosinca s početkom u 18 sati u galeriji Laurus, dok je dan kasnije s početkom u 19 sati na trgu Slobode najavljen nastup Pjevačkog zbora KUD-a Lovor. Na istom mjestu, ali u četvrtak od 20 sati održat će se program House and sax feat. Tonči Trinajstić.

Lovran Ogrnuo Blagdansko Ruho – Sutra Službeno Počinje ‘Advent Lovran – Božić Je Judi’

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!