FOTO: Ludi par majstora iz crtića ‘A je to’ u predstavi Kazališta Trešnja stigao i na Jadransko more @ Opatija

Šašavi Pat i Mat, nekad lutkarsko-animirani dvojac čija tematska glazba i danas zvoni u ušima mnogih „nostalgičara“, podjednako su zabavili djecu i roditelje svojim duhovitim gegovima i pantominom, jer – kao i njihovi televizijski pandani – kazališni se likovi sporazumijevaju bez riječi.

Opatija – Ludi par „majstora“ iz popularnog crtića oživio je proteklog vikenda na pozornici centra Gervais u predstavi „A je to“ koja je rasprodala dvoranu opatijskog doma kulture. Šašavi Pat i Mat, nekad lutkarsko-animirani dvojac čija tematska glazba i danas zvoni u ušima mnogih „nostalgičara“, podjednako su zabavili djecu i roditelje svojim duhovitim gegovima i pantominom, jer – kao i njihovi televizijski pandani – kazališni se likovi koje utjelovljuju Marko Cindrić i Asim Ugljen sporazumijevaju bez riječi.

Predstava kazališta Trešnja, u režiji Marija Kovača, prilagodila je češki izvornik domaćem podneblju, jer Pat i Mat u Češkoj vide reklamu o Jadranu i odlučuju svojim „oldtimerom“ stići do našeg mora. Putem nailaze na niz prepreka koje savladavaju na svoj jedinstven i prepoznatljiv način. Njihovu pustolovinu pogledajte u velikoj fotogaleriji na ovom linku.

Ludi par majstora iz crtića ‘A je to’ u predstavi Kazališta Trešnja stigao i na Jadransko more @ Opatija

D. Ž. / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!