FOTO: M.E.R.D.A. ni merda @ Mali Quorum


Oni koji nisu došli maskirani ipak su to mogli učiniti na licu mjesta gdje su dvije mlade umjetnice – Nika & Nika – šminkale posjetitelje po želji. Fotogaleriju pogledajte u nastavku.
Opatija – Iako su gradski i općinski oci, zajedno sa državnim službama otkazali sve parade, kako bi se oslobodili odgovornosti od eventualnih nesreća, opatijska se Girandola ipak održala kao i lovranska povorka te balinjerada.
Tako se i u Malom Quorumu okupilo stotinjak neustrašivih maskiranih MERDISTA. Uz cjelonoćnu elektronsku vožnju Below Bangkoka, Ko Mara, Miss Soulfly i Ignifera, bura se preplašila i pobjegla tamo negdje otkud je i došla – iza senjskih brda. Međutim, ipak nam je ostavila malo snježnih, zimskih radosti kako bi danas konačno zasjalo Sunce. Da li su kolektivno postigli ono radi čega i postoji pusno doba, prosudite sami!
Oni koji nisu došli maskirani ipak su to mogli učiniti na licu mjesta gdje su dvije mlade umjetnice – Nika & Nika – šminkale posjetitelje po želji.
Neki od posjetitelja koji su bili maskirani ipak su insistirali da plate upad kako bi podržali scenu i ovakva događanja, a bilo je tu maski koje su mogle konkurirati za postolje da smo organizirali natjecanje za najbolje maske – slijedeće godine ćemo misliti na to!!!
Hvala svima što su došli i uveličali MERDU svojim prisustvom te podržali nas u našim nastojanjima da probudimo uspavanu Opatiju! Nadamo se da ste “izbacili MERDU iz sebe” i da vas nismo razočarali, poručili su organizatori.
[nggallery id=44]
Tekst i foto: Nikica Karas / Liburnija.net

error: Content is protected !!