FOTO: M. E. R. D. A. Unmasked – The Final Cut

Liburnija.net: Merda unmasked @ klub Tenk

Iako M. E. R. D. A. znači ”Maškarana elektro renesansa d’Abazzia“ gdje ”Abazzia“ znači ”Opatija“, na talijanskom jeziku, što direktno smješta ovaj party na opatijsko područje, bili smo primorani na jednu noć preseliti ga u Rijeku kako ne bismo izgubili kredibilitet publike, napomenuli su organizatori iz opatijske Kulturno – umjetničke udruge Akt.

Rijeka – MERDA je načas postala riječka u prošlog vikenda. Neke čudne sile ipak nisu dozvolile da se repriza MERDE održi u kultnom, opatijskom klubu – Mali Quorum, ali mi nismo dopustili da nas to smete pa smo u zadnji čas pronašli prostor koji nas je objeručke ugostio – Klub Tenk. Iako M. E. R. D. A. znači ”Maškarana elektro renesansa d’Abazzia“ gdje ”Abazzia“ znači ”Opatija“, na talijanskom jeziku, što direktno smješta ovaj party na opatijsko područje, bili smo primorani na jednu noć preseliti ga u Rijeku kako ne bismo izgubili kredibilitet publike. Mislimo da ga i nismo izgubili jer oni malobrojni koji su svojim dolaskom uveličali i podržali reprizu MERDE, nisu ostali ravnodušni. Dapače, oni su plesali čitavu noć pa se tako party produžio do ranih jutarnjih sati, kazali su organizatori iz opatijske Kulturno – umjetničke udruge Akt.

Cijelu priču započeli su Ko Mar i Danny Glavan svirajući back2back s povremenim upadicama CareAssa na djembeu. Nisu se štedili već su od početka krenuli udarnički. Negdje dva sata iza ponoći nastupio je Tom Jay, a koji sat iza njega i Rosho. Oni su nastavili podjednakom žestinom, a CareAss je i dalje upadao sa djembe intervencijama.

– Svi su oni pokazali svoj specifični izražajni stil i ukus, a ta se je specifičnost bitno osjećala između njihovih nastupa. CareAss je uspijevao pratiti sve DJe i obogaćivati njihove nastupe. Na kraju je Ko Mar izrazio veliku želju da završi priču pa smo mu je ispunili. Tada smo svi lagano pošli svojim kućama, umorni od tjeranja zime i, stvarno, svanula je divna Sunčana subota – ipak smo i tako malobrojni, ali kvalitetni postigli neke zajedničke ciljeve! Možda da nas je bilo više bi to još bolje napravili pa bi i Sunčani dani bili brojniji, dodali su organizatori.

[nggallery id=670]

Ivan Mellor / Liburnija.net
Foto: Nikica Karas

error: Content is protected !!