FOTO: Mačke, dimnjaci, motivi Voloskog i Zvoneće na zidovima galerije Laurus @ Lovran

vedran_ruzic_izlozba_2013_laurus_lovran

Galerija Laurus ‘ugostila’ je četrdesetak radova iz različitih faza stvaralaštva svestranog umjetnika koji živi i stvara na relaciji Volosko – Zvoneća. Veliku foto-galeriju s otvorenja, koju je snimio Giulio Bonaić pogledajte u nastavku teksta.

Lovran – Kišovita i tmurna nedjelja nije mogla pokvariti raspoloženje velikom broju posjetitelja koji su pohodili otvorenje izložbe Vedrana Ružića. Naime, galerija Laurus ‘ugostila’ je četrdesetak radova iz različitih faza stvaralaštva svestranog umjetnika koji živi i stvara na relaciji Volosko Zvoneća.

vedran_ruzic_izlozba_2013_laurus_lovran_1

– Među radovima mogu se vidjeti mačke na dimnjacima, stari opatijski kupači, ples kastavskih mrtvaca, prizori sa Voloskog te sela Zvoneće u kojima se nalazi moj atelje. Također zahvaljujem se svima koji su došli na otvorenje po onako ružnom vremenu, kazao nam je Vedran.

Uz izložbeni program, održan je i glazbeni intermezzo u kojem su uz Vedrana nastupili njegov brat Zvjezdan i Marko Žele, dok je izložbu, uz već spomenuti dvojac otvorio voditelj galerije Božidar Spasojević. Veliku foto-galeriju s otvorenja, koju je snimio Giulio Bonaić pogledajte u nastavku teksta.

[nggallery id=1107]

N. Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: Giulio Bonačić

error: Content is protected !!