FOTO: Maja Spahija ponijela titulu Miss Hrvatske 2015.

izbor_miss_hrvatske_crikvenica_maja_spahija_2015

Za Miss Hrvatske 2015. godine izabrana je Maja Spahija, druga pratilja je Anja Bijelić, dok je titulu prve pratilje osvojila Katarina Čavar. Veliku fotogaleriju s izbora za Miss Hrvatske pogledajte na ovom linku

izbor_miss_hrvatske_crikvenica_maja_spahija_2015_1

Crikvenica – Nakon nedavno održanog izbora za Miss PGŽ, sinoć se na terasi crikveničkog hotela Omorika, održao finalni izbor za Miss Hrvatske 2015. Pred brojnom publikom, jedanaest ljepotica borilo se za titulu najljepše te odlazak na izbor za Miss Svijeta koji će se održati 19. prosinca u dalekoj Kini. Za Miss Hrvatske 2015. godine izabrana je Maja Spahija, druga pratilja je Anja Bijelić, dok je titulu prve pratilje osvojila Katarina Čavar.

Timovi Učilišta Profokus i frizerskih salona Studio Marcela pobrinuli su se za savršen izgled natjecateljica, a njemački brend Festamo te dizajnerica Ivana Jurić odjenuli su ih prekrasne haljine. Ukupan dojam zaokružile su cipele Högl, torbe Concrete by Patrizia Milani te nakit Chantal i Zlatna kiša. Kroz večer ljepote publiku su vodili Davor Garić i Miss Hrvatske 2014. Antonija Gogić, a u zabavnom dijelu nastupali su sastav Ethnotine, mladi glazbenik Emanuel i zvijezda večeri, popularni Goran Karan.

izbor_miss_hrvatske_crikvenica_maja_spahija_2015_2

Članovi žirija, su bili gradonačelnik Crikvenice Damir Rukavina, modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, dekan VPŠZ-a Lukša Lulić, brend menadžer Borova Dubravko Šimenc, osnivačica Učilišta Profokus Branka Vučetić Atletić i modni kritičar Nenad Korkut, a u zabavnom dijelu nastupali su sastav Ethnotine, mladi glazbenik Emanuel i zvijezda večeri, popularni Goran Karan.

Veliku fotogaleriju s izbora za Miss Hrvatske pogledajte na ovom linku

I. Mellor / PodUčkun.net
Foto: Borna Ćuk / www.press-photo.eu

error: Content is protected !!