FOTO: Mališani uživali u potrazi za pisanicama i pravom disco partyju @ Milenij hoteli

uskrs_malisani_milenij_hoteli_2016_2 (2)

Tijekom cijeloga programa zajedno s njima uživao je i uskršnji zeko, a nakon igara najbolje mališane organizatori iz Milenij hotela razveselili su svojim slatkim čokoladnim iznenađenjima. Kako je proteklo druženje na terasi Continentala pogledajte na ovom linku

Foto Luigi Opatija, Milenij hoteli, Uskršnji ugo?aj Tamaris 20

Opatija – Poseban program za mališane privukao je na terasu Continentala velik broj mališana koji su se tijekom dvosatnog programa odlično zabavili i uživali u brojnim igrama – potrazi za pisanicama, ali i pravom malom disco partyju.

Tijekom cijeloga programa zajedno s njima uživao je i uskršnji zeko, a nakon igara najbolje mališane organizatori iz Milenij hotela razveselili su svojim slatkim čokoladnim iznenađenjima. Zajedno s mališanima uživali su i roditelji te razveselili najmlađe finim šarenim bombonima i drugim slatkim proizvodima na prigodnim štandovima prvog uskršnjeg sajma Milenij hotela.

Uskršnji programi u Milenij hotelima nastavljaju se tradicionalnim uskršnjim koncertom na terasi Milenija u nedjelju, 27. ožujka u 12 sati na kojemu nastupa Kvartet Mystique, a oni najmlađi koji to još nisu, ne smiju propustiti fotografiranje s velikim uskršnjim zekom na terasi Continentala, kao i ručno izrađenom photo corneru ispred Grand hotela 4 opatijska cvijeta.

Kako je proteklo druženje na terasi Continentala pogledajte na ovom linku

Foto Luigi Opatija, Milenij hoteli, Uskršnji ugo?aj Tamaris 20

N. Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!