FOTO Manifestacija Ožujak – oaza wellnessa nastavljena nordijskom šetnjom i humanitarnom Noćnom Rikom

Dan bogat događanjima zaključila je trail utrka Noćna Rika „Carmen Sylva“ u organizaciji SRK Rika. Uz sportski, utrka je imala i humanitarni karakter s obzirom na to da su se dobrovoljni prilozi sudionika donirali Udruzi osoba s invaliditetom Grada Opatije.

Žmergov eko sajam

Opatija – Sportske aktivnosti u sklopu manifestacije ‘Ožujak – oaza wellnessa’ ispunile su i jučerašnji dan. Besplatna nordijska šetnja kroz povijest Opatije u organizaciji KŠR Gorovo otvorila je jučerašnji program. Sudionici su po uobičajenom rasporedu krenuli od Ville Angioline do Ike te prohodali 8 kilometara uz stručno vođenje. Također, startala su i otvorena vrata Dynamic Fitnessa u Sportskoj dvorani Marino Cvetković, gdje je sve zainteresirane od 12 do 16 sati biti besplatan ulaz i savjeti trenera, a vrata ostaju otvorena i svake sljedeće subote do kraja ožujka.

Dan bogat događanjima zaključila je trail utrka Noćna Rika „Carmen Sylva“ u organizaciji SRK Rika. Natjecatelji su startali sa Slatine, otrčali rutom kroz šumsko šetalište Carmen Sylva do Pobri, te nakon spusta kroz naselje Kosovo na plažu Lipovica Lungomarem natrag do Slatine. Uz sportski, utrka je imala i humanitarni karakter s obzirom na to da su se dobrovoljni prilozi sudionika donirali Udruzi osoba s invaliditetom Grada Opatije.

U nedjelju, 10. ožujka, najpoznatiji hrvatski trener i motivator Mario Mlinarić održat će trening na otvorenom u parku ispred Umjetničkog paviljona Juraj Šporer s početkom u 10 sati, a besplatni „MM treninzi“ održavat će se i svake nedjelje do kraja mjeseca. U slučaju kiše ove nedjelje, trening će se održati u dvorani u Kulturnom domu Zora.

Osim sportskih aktivnosti, i ovoga vikenda bilo je sadržaja za one koji vode brigu o zdravoj prehrani i životu. Tako je jučer održan ekološki sajam na opatijskom „mrkatu“ u organizaciji Udruge Žmergo, a u poslijepodnevnim satima u dvorani KD Zora pod vodstvom Damira Manole održala se zanimljiva besplatna bioterapijska radionica za dame, povodom Međunarodnog dana žena dok se u Amadria Park Hotelu Milenij tijekom vikenda održava dvodnevna radionica Wellness u funkciji zdravlja: Samoosvještavanje o potrebi brige za vlastito tijelo.

Podsjećamo da se tijekom manifestacije „Ožujak – oaza wellnessa“ održavaju i besplatne radionice Yoga i meditacija u pokretu Medical Wellness akademije 12. i 19. ožujka te radionica obuke masaže za parove „Ruke koje vole“ Ortosan – Medical Wellness centra 11. i 27. ožujka. Tijekom opatijskog mjeseca sporta i zdravlja, hoteli i wellness centri pripremili su posebne ponude tretmana i wellness programa uz značajne popuste, a više informacija o programu i ponudi može se pronaći na internetskim stranicama Turističke zajednice – visitopatija.com.

Manifestacija Ožujak – Oaza Wellnessa Nastavljena Nordijskom šetnjom I Humanitarnom Noćnom Rikom

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!