VIDEO, FOTO: Manifestaciju ‘Dani Rupe 2013’ otvorilo Prljavo kazalište izvrsnim koncertom @ Rupa

dani_rupe_2013_prljavo_kazaliste_rupa (26)

U dvosatnom koncertu sinoć su izvedeni neki od najvećih hitova iz izuzetno plodonosne karijere ‘dečkiju iz Dubrave’. Danas, u podne je startao turnir u briškuli i trešeti, dok je za 18 sati zakazan turnir u potezanju konopa. Manifestaciju zatvara koncert klape Rišpet koji, uz slobodan ulaz, započinje u 20 sati. Prvu galeriju pogledajte u nastavku teksta, dok drugu galeriju donosimo uskoro.

Rupa – Ovogodišnja manifestacija ‘Dani Rupe 2013’ ugostila je legendarni zagrebački band ‘Prljavo kazalište’ U dvosatnom koncertu, koji su Prljavci pripremili za oko dvije tisuće posjetitelja Rupe, izvedeni s neki od najvećih hitova iz izuzetno plodonosne karijere ‘dečkiju iz Dubrave’.

dani_rupe_2013_prljavo_kazaliste_rupa (45)

Uvod u ‘kazališnu’ večer napravila je grupa Aurora, kojoj je pripala čast da pripremi teren za zvijezde prvog dana ovogodišnjeg izdanja manifestacije ‘Dani Rupe’.

– Zadovoljni smo, iako nam je kiša koja je pala, neposredno pred početak manifestacije malo pokvarila planove. Koncert je bio odličan, a publika zadovoljna što nam je bilo najbitnije. Ovim putem pozivamo sva da nam se pridruže danas jer ih očekuje još zabave i druženje uz iće i piće, kazao nam je Igor Barak, predsjednik Mjesnog odbora Rupa.

Nedjeljni program počeo je 8. izdanjem biciklijade Giro D’Rupa, nakon čega su svi ”okrijepu” mogli naći zahvaljujući pečenju od vola čije je rezanje započelo u 11 sati. U podne je startao turnir u briškuli i trešeti, da bi predvečer, u 18 sati, počeo turnir u potezanju konopa. Manifestaciju zatvara koncert klape Rišpet koji, uz slobodan ulaz, započinje u 20 sati.

[nggallery id=866]

Ivan Mellor / Liburnija.net
Foto: Tomislav Zemanek

error: Content is protected !!