FOTO: Maria Iveković predstavila album ‘Kontrakcije života’ @ Veprinac

Liburnija.net: Maria Iveković @ Veprinac

Koncert u akropolskom srednjovjekovnom gradiću prst do neba bio je veličanstven, komentirala je oduševljena publika.

Veprinac – Prošlog vikenda, u župnoj crkvi sv. Marka Evanđeliste, održana je promocija prvog albuma Marie Iveković pod nazivom ‘Kontrakcije života’.

Dule i Silvana

Nakon svečane svete mise, koncert je otvorio župni zbor sv. Marka koji je izveo dvije sakralne kompozicije u pratnji orguljašice i zborovođe Marie Iveković, svojom vokalno instrumentalnom interpretacijom ‘Ode ljubavi’ zablistala je lovranska orguljašica Adrijana Žele, kao i David Danijel svojim senzibilitetom.

Dule i Silvana Jeličić te Edi Lazarić svojom predivnom kompozicijom ‘I onput’ uspjeli su izmamiti suze publike, dok je Maria Iveković izvela osam klavirskih obrada s njezinog novog albuma, koje je publika popratila ovacijama.

– Mogu reći da je odaziv publike bio zadovoljavajući, obzirom na brojna događanja diljem Liburnije. Koncert u akropolskom srednjovjekovnom gradiću prst do neba bio je veličanstven, komentirala je oduševljena publika. Ovim putem želim se od srca zahvaliti svima, koji s ljubavlju kulturno obogaćuju svojim talentima ovaj kraj nesebično i bezuvjetno, kazala nam je Maria.

Na kraju koncerta župni je zbor zapjevao kompoziciju Duška Para “Sveti Marko čuvaj nam Leprinac. Poseban gost bio je maestro Ljubo Kuntarić, voditeljica programa Zorica Sergo, a pokrovitelj domjenka KUD Leprinac.

[nggallery id=389]

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!