FOTO: Marina Mavrinac Matulja i Luka Jovanović najbolji su sportaši u 2015. godini @ Lovran

Najuspješniji lovranski sportaši...

Najuspješniji lovranski sportaši…

Za životno je djelo nagrađen Bruno Avdičević, a zaslužnim sportskim djelatnikom proglašen je Sanjin Kinkela, član TK Lovran. Veliku fotogaleriju s dodjele priznanja pogledajte na ovom linku

Bruno Avdičević (u sredini)

Bruno Avdičević (u sredini)

Lovran – Marina Mavrinac Matulja, članica SRD Zubatac iz Lovrana te Luka Jovanović, član Pikado kluba Lovran, proglašeni su najboljim lovranskim sportašima u 2015. godini na nedavno održanoj svečanoj dodjeli priznanja uspješnim lovranskim sportašima. Za životno je djelo nagrađen Bruno Avdičević, a zaslužnim sportskim djelatnikom proglašen je Sanjin Kinkela, člank TK Lovran.

U mlađim kategorijama, najboljim sportašima proglašeni su Mistral Matulja (do 12 godina) član JK Istra, Tonko Pavičević iz SRD Zubatac do 16 godina, Alen Dretvić iz BK Lovran do 18 godina te Alen Gojanović iz SRD Zubatac do 21 godine.

Marina Mavrinac Matulja

Marina Mavrinac Matulja

Posebnim priznanjem za postignute rezultate, u kategoriji do 12 godina, nagrađeni su Deborah Peršić i Sara Radoš, članice Gimnastičkog kluba Rijeka, Gala Zukić, članiva Speed Badminton kluba ”Pešekani’ iz Ičića te Darijo Beganović i Alen Beganović, članovi Boćarskog kluba Lovran. Kao sportaši pojedinci, za svoje su rezultate posebnim priznanjem nagrađeni Toni Družeta, član PD Knezgrad, Dejan Kinkela iz TK Lovran, Damjana Darišić iz SRD Zubatac, Luka Bučević, član BK Lovran i ŠRK Ičići, te Srećko Šobot, član SRD Zubatac kao najbolji izbornik.

Najboljom momčadi proglašeni su kadeti HNK Lovran, najboljima u kategoriji do 16 godina juniori SRD Zubatac Lovran, a u kategoriji do 18 godina članovi BK Lovran. Najboljom ženskom ekipom proglašen je dvojac SRD Zubatac – Marina Mavrinac Matulja i Sonja Španjol, a najboljim trenerom Anton Bučević iz BK Lovran.

Luka Jovanović

Luka Jovanović

– Naša obveza i veliko zadovoljstvo je istaći i one ljude ili tvrtke, koji u ova zahtjevna vremena nađu prostora i sredstava, da na bilo koji način pomognu naše udruge, kazao je predsjednik Zajednice sportskih udruga Općine Lovran Ivica Škec, uručujući priznanja za doprinos i pomoć u razvoju lovranskog sporta Goranu Lakoniću iz BK Lovran, restoranu Kvarner, Aleksandru Bradičiću iz caffe bara Rapido te voditelju Bolješić servisa Borisu Matijašiću.

Veliku fotogaleriju s dodjele priznanja pogledajte na ovom linku

dodjela_sportasi_godine_2015_lovran_4

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!