FOTO: Marinina 2015. – Prepuna draška riva uživala u koncertu klape Intrade i Tomislava Bralića @ Mošćenička Draga

marinina_2015_klapa_intrade_tomislav_bralic_moscenicka_draga_1

Finale Marinine održano je u nedjelju navečer velikim koncertom Klape Intrade i Tomislava Bralića. Večer je završena atraktivnim vatrometom popraćenim glazbom u organizaciji Jorge pirotehnike. Fotogaleriju s koncerta klape Intrade pogledajte na ovom linku

marinina_2015_klapa_intrade_tomislav_bralic_moscenicka_draga

Mošćenička Draga – Tradicionalno obilježavanje dana Općine poznatije pod nazivom ”Marinina“, i ove je godine priviklo mnogobrojne posjetitelje. Kroz tri dana manifestacije gosti su mogli iskusiti vrlo široku gastronomsku, kulturnu i zabavnu ponudu.

Program je započeo u petak otvaranjem izložbe prof. Sonje Novak-Škalamera u zajednici Talijana Općine Mošćenička Draga, a nastavljen je veselom priredbom učenika 1.i 3. razreda
PŠ E. Kumičića iz Mošćeničke Drage ”More i mornari“.

Iste večeri održana je i tradicionalna podjela nagrada za naj balkon i okućnicu. Za naj balkon proglašen je balkon Ivane i Andree Dešković, drugo mjesto je pripalo gospođi Ani Galović, a treće mjesto Silvani Vozila.

marinina_2015_klapa_intrade_tomislav_bralic_moscenicka_draga_3

Naj okućnica je okućnica Marice Privileggio, drugo mjesto je okućnica Mirjane Mogorović, a treće mjesto je pripalo Dešković Branki. Ovo godine dodjeljene su i dvije posebne nagrade i to okućnici ugostiteljskog objekta Konoba Slamnjaki na Sv. Jeleni, te obitelji Valinčić koji su adaptirali i uredili ruralne kuće u naselju Obrš visoke kategorije.

Subotnja večer bila je rezervirana za nastup folklornog sastava Balun iz Vodnjana, a finale je održano u nedjelju navečer velikim koncertom Klape Intrade i Tomislava Bralića. Večer je završena atraktivnim vatrometom popraćenim glazbom u organizaciji Jorge pirotehnike.

Prema riječima organizatora ovogodišnja manifestacija ostati će svima u sjećanju po nezapamćenom broju posjetitelja. Procjena je da je Mošćeničku Dragu u nedjelju navečer posjetilo više od 3.000 ljudi, a osim njih u manifestaciji je uživalo i 2.000 ljudi koji trenutačno borave u destinaciji.

Fotogaleriju s koncerta klape Intrade pogledajte na ovom linku

marinina_2015_klapa_intrade_tomislav_bralic_moscenicka_draga_3

N. Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!