FOTO Mario Mlinarić i Amadria Park prvi pokrenuli projekt aktivnog odmora u Opatiji

Aktivni odmor uz MM Trening okupio zagovornike zdravog načina života iz cijele Hrvatske

Opatija Prošlog vikenda u Opatiji završen je drugi aktivni vikend u Amadria Park hotelima s najpoznatijim hrvatskim trenerom i kineziologom Marijem Mlinarićem. Radi se o projektu Amadria Parka i Marija Mlinarića u sklopu kojega su brojni obožavatelji njegovih treninga i ljubitelji zdravog načina života u periodu od 15. do 17. studenog te od 29. studenog od 1. prosinca uživali u aktivnom odmoru uz sport, trening, zabavu, izlete, ali i relaksaciju. Uz nezaboravne trenutke sudionici su posebno uživali i bili ponosni da su zaista nešto kvalitetno učinili za sebe i svoje zdravlje.

– S Amadria Parkom surađujem već dvije godine. Počelo je sa sada već tradicionalnim „Tjednom pobjednika“ u kojem pobjednici online izazova uživaju u aktivnom sedmodnevnom odmoru uz MM Trening u Amadria Parku. Opatija i njezina okolica nude savršene uvjete za razne vrste aktivnog odmora. Aktivni odmor uz MM Trening u Amadria Parku u Opatiji od sada je u ponudi za sve goste hotela, istaknuo je Mario Mlinarić.

Svoj dan započinjali su motivacijskom radionicom, jutarnjim treninzima, stretchingom, te nordijskim hodanjem i jahanjem po prekrasnim stazama opatijskog zaleđa. Nakon nordijskog hodanja i jahanja, gosti su se opuštali u wellness oazi Grand Hotela 4 Opatijska Cvijeta. Također, s omiljenim hrvatskim trenerom uživali su u ostalim aktivnostima – roštilj u prirodi, turnir u boćanju, degustacijama čokolade i posjetu opatijskim adventskim programima.

Izvršni koordinator marketinga Amadria Parka Ivan Sarajlić naglasio je da je taj projekt novi trend i novi turistički proizvod za koji vjeruju da će se nastaviti razvijati.

— Iznimno smo ponosni na naš projekt „Aktivni odmor uz MM Trening u Amadria Parku“ i suradnju s Marijom Mlinarićem koja traje već dvije godine. Ova regija pruža savršene mogućnosti tijekom cijele godine. Stoga smo pokrenuli projekt „Aktivni odmor uz MM Trening u Amadria Parku“. Prvi smo u ovakvom projektu, reakcije su pozitivne i idemo ga razvijati – cilj nam je da aktivan vikend postane aktivan tjedan. Uvijek podržavamo i podržavat ćemo projekte poput ovoga jer su zdrave navike,  motivacija i sportske aktivnosti put prema kvalitetnijem i zdravijem životu. Drago nam je da su gosti uživali u sportskim aktivnostima na nekim od najatraktivnijih lokacija u Opatiji, ali i u okruženju, a iduće godine pripremamo i nova iznenađenja, rekao je Ivan Sarajlić.

Uz kvalitetan,  zanimljiv i motivirajući trening te nezaboravne avanture u prirodi, svaki aktivni vikend uz Amadria Park i MM Trening je poseban i drugačiji. Dodatne informacije  o aktivnom odmoru i svim novim projektima potražite na Facebook stranici  MARIO MLINARIĆ TRENING  ili Instagram profilu  MM_TRENING te na web stranici Amadria Park hotela https://www.amadriapark.com/hr/.

error: Content is protected !!