FOTO Marunada Liganj – Bogatim programom otvorena posljednja ovogodišnja fešta

Kako je proteklo jučerašnje druženje u Lignju provjerite u priloženoj fotogaleriji…

Liganj – Kako su organizatori i najavili, bez obzira na vremenske prilike, prvi dan fešte od maruna u Lignju uspješno je održan.

Iako je nestabilno vrijeme tijekom cijelog dana izmjenjivalo kišne kapi te periode bez oborina, kompletan program održan je u zatvorenom prostoru Društvenog doma i boćarije u centru mjesta.

Glazbeni program otvorio je DJ Vedran, nakon kojeg su se izmjenjivali Tamburaški sastav Arija, glazbeni sastav Pešekani, mladi harmonikaši Marcel & Emanuel te Trio Cukar & Caffe.

Sportsko-rekreativni program obilježio je planinarski pohod ”Marunada 2018.“ u organizaciji PD Knezgrad te noćna rekreativna enduro biciklijada 4. Mrak bike u organizaciji BBK Marun.

Uz ponudu maruna, pečenih maruna, kolača i ostalih slastica od maruna, domaća jela, prigodna jela s marunima, med od maruna, medica, ove godine udruga „Ognjišće“ nagradit će najdeblji marun i u pola kila maruna najmanji broj maruna koji mora biti lovranski. Marun možete donijeti u prostor udruge „Ognjišće“, još danas 28. listopada od 12 do 16 sati kada će se proglasiti pobjednici.

Današnji program otvara DJ Vedran, u podne kreće nastup Ženske klape Luka, Trio ASI nastupaju u 13 sati, dok će od 15 do 20 sati publiku zabavljati harmonikaš Dejan Jedretić i DJ Vedran.

Također, tijekom trajanja programa, za sve posjetitelje organizirana je izložba Blagodati Učke (izložba gljiva, lova i lovačkih trofeja i maruna) u Boćarskom klubu Liganj te etno izložba u prostorijama Udruge „Ognjišće” u Društvenom domu Liganj.

Marunada Liganj – Bogatim Programom Otvorena Posljednja Ovogodišnja Fešta

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!