FOTO: Maškarani centar Grobnik plesao u ritmu Fieste i Maura Staraja & La Bande @ Čavle

maskarani centar grobnik la banda mauro staraj fiesta 2017 (6)

Vesela večer u kojoj su na popularne hitove matuljskog kantautora i njegovog benda skakali, plesali, pjevali i zavijale brojni gosti, uz eksploziju kreativnih ideja za maskiranje, razveselila je posjetitelje Društvenog doma u Čavlima. Kako je to sve izgledalo, provjerite u velikoj fotogaleriji na ovom linku

maskarani centar grobnik la banda mauro staraj fiesta 2017 (10)

Čavle – Ove godine maškarana ekipa s Kvarnera ima priliku feštati u čak dva maškarana centra. I dok su brojne maškare plesale uz Koktelse i D’Beni band u Maškaranom centru Permani, publika u Čavlima imala je prilike feštati u ritmu Fieste i Maura Staraja & La Bande.

Vesela večer u kojoj su na popularne hitove matuljskog kantautora i njegovog benda skakali, plesali, pjevali i zavijale brojni gosti, uz eksploziju kreativnih ideja za maskiranje, razveselila je posjetitelje Društvenog doma u Čavlima.

maskarani centar grobnik la banda mauro staraj fiesta 2017 (1)

Posebnoj atmosferi, uz nadahnute glazbene nastupe ”bandita” i ”feštara”, te pijaču koje usprkos navali na šankove nije prifalilo, doprinijelo je i atraktivno uređenje čavjanskog doma, koji je maškare dočekao – i sam maškaran…

Kako je to sve izgledalo, provjerite u velikoj fotogaleriji, i pripremite se za idući vikend kada nastupaju grupa Fiesta te Šajo s bendom i Alen Vitasović.
.

maskarani centar grobnik la banda mauro staraj fiesta 2017 (3)

S. C. / PodUčkun.net
Foto: Damirov Foto Kutak

error: Content is protected !!