FOTO: Maškarani doručak u Zadruzi “Zeleno i plavo” @ Rijeka

Pusna jela i slastice prezentirali su učenici Ugostiteljske škole iz Opatije, pod vodstvom svojih nastavnika i ravnatelja. Kako je protekla maškarana marenda provjerite u velikoj fotogaleriji u nastavku teksta.

Rijeka – U prodajnom prostoru Zadruge “Zeleno i plavo” jučer je održan doručak pod maskama na kojem su učenici Ugostiteljske škole iz Opatije prezentirali pusna jela i slastice.

Povod ovom događanju bio je snimanje emisije “Lijepom našom” koje će se održati u danas, 30. siječnja, u 20 sati u Sportskoj dvorani “Zamet”, a u kojem će sudjelovati mnoštvo maškaranih grupa te domaćih izvođača koji će izvoditi pjesme karnevalskog sadržaja.

Na maškaranom doručku su uz tehničko-programsku ekipu HTV-a i urednika emisije Branka Uvodića sudjelovali i obnašatelj dužnosti primorsko-goranskog župana prof.dr.sc. Vidoje Vujić, Meštar Toni, direktorica TZ Kvarnera dr.sc. Irena Peršić Živadinov, direktor TZ Grada Rijeke Petar Škarpa te mnogi drugi maškarani gosti.

Karte za snimanje emisije su rasprodane, no organizatori ističu da će još nešto karata biti u prodaji u Sportskoj dvorani Zamet, neposredno pred početak same manifestacije. Oni koji su se na vrijeme pobrinuli za svoje mjesto u dvorani, pozivaju se da na snimanje emisije dođu maškarani, dok će boje maškaranog Primorja ‘braniti’ – Žejanski, Halubajski i Zametski zvončari, ženske klape Luka i Volosko, KUD Zvir, muške klape Boškarin, Mirakul, Tramuntana, Nevera i Grobnik, grupa Kolaž, Meštar Toni i Tamara Brusić, Mario Batifiaca, Karin Kuljanić, Dražen Turina Šajeta & Auswinkl, Mira Crnčić i klapa Volta, Alen Polić i ansambl ‘Kaljina’, Mirjana Bobuš & Tramuntana, Lidija Bačić, Duško Jeličić, Neno Belan, Voljen Grbac, Mirko Cetinski, Joso Butorac te Antonela Malis i Neno Pavinčić.

Snimke emisije “Lijepom našom iz Rijeke” bit će na rasporedu 9. i 16. siječnja na prvom programu HTV-a s početkom u 18 sati.

[nggallery id=595]

Ivan Mellor / Liburnija.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!